Khamis, 6 November 2008

Stewardess

Kali ni aku nak cerita pasal aku main dengan stewardess belakang rumah aku kat USJ. Aku tinggal kat Court ? Apartment. Belakang rumah aku adalah dua orang stewardess MAS. Sorang nama Natirah dan yang sorang lagi nama Ani. Si Natirah ni duduk bilik depan dengan balak dia. Aku kadang kadang mengintai jugak dia dengan balak dia main. Pasal stewardess sorang ni jenis tak pandai tutup tingkap.Tetek dengan cipap dia memang selalu jadi santapan mata aku. Sidai baju pun jenis pakai bra aje. Kadang-kadang kalau bertembung kat kedai pun tak tegur aku. Sombong padahal badan dia selalu dia hidang kat aku.

Hari tu seingat aku 2 hari lepas new year 2000, dia balik dari kerja. Waktu turun dari van MAS, aku terserempak dengan dia. Jadi aku pun senyum lah kat dia pasal berjiran. Dia pun balas senyuman aku.Aku pun memberanikan diri tegur dia,

"Baru balik?"
"Ha'ah" dia jawab
"Sorrylah, I nak tanya U ni nama ape?"

"Kenapa pulak tanya ni, nak berkenalan pun tunggulah orang relax dulu penat." dia cakap dengan sombongnya. Aku pun balas balik, " Bukan apa kita ni dah 6 bulan berjiran tapi tak bertegur sapa lagi". Dia pun dengan segan beritahu nama dia. Kemudian aku pun menjemput dia ke rumah bujang aku untuk bercerita panjang lagi. Dia kata tunggu dia salin baju kejap.

Aku pun setuju tunggu dia kat rumah aku. Dekat 3 jam aku menunggu akhirnya dia pun ketuk pintu rumah. Dia datang dengan pakai T Shirt hitam dan seluar pendek aje. Mak oiii gebunya paha.

"Apasal U datang lambat?" aku tanya
"I bergayut dengan boyfriend I tadi, tak sedar sampai 3 jam"
"Jemputlah masuk, by the way boyfriend U kat mana?"
"Kat Sweden, dia steward jugak. I rasa U pernah nampak dia kan?"

Kemudian kitorang pun bercerita. Macam macam topik keluar. Lepas tu dia kata nak tengok koleksi CD aku.Katanya kalau boleh pinjam pun cantik jugak. Rupanya dia pun minat kumpul CD macam aku. Kemudian dia tanya samada nak tukar pinjam ke, aku tak de hal. Dia pun ajak aku pergi rumah dia. Sampai aje kat rumah dia, dia pun ajak ke bilik dia.Masuk masuk aku tengok dekat beratus CD collection dia. Dia pun guide aku tentang collection dia. Sampai satu section dia senyap aje. Aku tengok rupanya collection VCD XXX. Aku pun naik ghairah tengok collection dia tu. Lagi banyak collection VCD XXX dia dari semua CD aku.

"I pinjam yang ni boleh?" aku tanya kat dia
"Boleh takde hal. Yang mana satu U nak pinjam?"
"U suggest lah mana yang best"
"Tengok lah dulu pasal I tak tahu taste U" dia jawab "Ni ada I baru beli dari sexshop kat Melbourne semalam" sambungnya

Kitorang pun layan cerita blue tu. Katanya dia belum tengok lagi. Tengah tengok aku perhati member dok gelisah aje. Kadang-kadang dia seluk tangan dalam seluar pendek dia. Aku buat tak tahu aje padahal dah stim gila dah ni. Dekat 30 minit layan cerita blue tu, member dah tak tahan terus londehkan seluar sampai paras lutut kat belakang aku. Aku pun toleh kat dia. rupanya tengah layan kelentit. Penuh cecair putih kat pantat dia.
"Sorrylah Hafiz, I memang tak boleh tengok cerita blue ,I mesti masturbate" kata nya "Its OK, I pun selalu jugak buat macam tu.". Dekat 15 minit si Natirah ni tak capai klimax lagi so dia tegur aku.

"Hafiz, U boleh tolong I tak?"
"Apa dia?"
"Pinjamkan I jari U. I tak boleh nak klimax lah."
Aku pun tanpa berlengah terus french kiss dia sambil menggentel kelentit Natirah. Member nafas dah tak tentu arah dah. Natirah yang tengah stim ni capai konek aku yang masih di saluti track bottom.

Diramasnya cukup cukup bagai nak patah konek aku dibuatnya. Sampai dah nak climax dia gigit lidah aku yang meliar dalam mulut dia. Lepas tu aku pun lepaskan jari aku kat kelentit dia dan cakap nak minta diri dulu. Saja jual mahal.

Tiba tiba Natirah ni tegur aku. " Hafiz, U tak nak sambung lagi ke?" Aku terus peluk dia dan cium dengan ganas. "Hafiz do me hardly..eeerrrrgggggg" . Aku bukak seluar dia dan jilat pantat dia. Natirah dah mengerang sedap sampai terangkat punggungnya. Aku cuba selak bibir pantatnya dan masukkan lidah aku ke dalam. Aku rasa makin banyak air mazi dia keliling lidah aku. "Hafiz tolong jangan keluarkan lagi lidah U, I dah nak cum ni." Bila sampai klimax aje terasa kat hidung aku percikan air mani dia. Aku pun hulur konek aku suruh dia hisap. Mak oiiiii macam nak tercabut rasa bila dia hisap. Sambil tu aku tanya kat dia, " Dah berapa lama U tak main?" sambil mengulum dia menjawab "Dekat 3 minggu". Dia pun meletakkan konek aku kat pantat dia sambil menonggeng. Doggy style memang fav aku. Yang si Natirah ni tak sabar sabar terus suruh aku henjut laju laju. Lebih kurang 30 minit dekat 2 kali dia klimax. Macam macam style.Yang bestnya setiap kali dia sampai klimax mesti badan dia macam orang kena sawan. Terkujat kujat sekali dua.

Natirah kemudiannya bangun ambil sesuatu atas laci make-up dia. Rupanya dia ambik losyen pelincir sapu kat konek aku. Dia suruh aku main bontot pulak. Aku yang tak pernah try terus setuju. Slow-slow aku masuk kedalam lubang burit dia. Punyalah ketat walaupun konek aku cukup keras dan licin time tu. Tangan Natirah pulak tengah menggentel kelentit yang nampak panjang. Sunat ke tak hah?. Akhirnya aku pun mulakan ayunan yang makin lama makin laju. Tetek dia bergoyang tak tentu arah lagi. Kemudian aku rasa nak terpancut.

"Natirah, I'm cumming....I'm cumming!!!!!!"
"Spill it on my nipples and in my mouth, I wanna lick it till last drop"

Aku pun cabut konek aku dan pancut kat nipples dia setengah dan selebihnya kat dalam mulut duta kecil negara kita tu. Dia pun telan sperm aku yang ada kat dalam mulut dia dan menjilat yang selebihnya kat tetek dia. Tak cukup dengan tu, air mani aku yang kat konek dan yang meleleh kat telur aku pun di sedut. "I ni jenis suka telan air mani pasal colleague I cakap ini untuk awet muda.".Kitorang pun berpelukan sambil ringan-ringan.
Pukul 9 malam aku mandi dengan dia sebelum balik. Dia janji dengan aku kalau boy dia fly...dia ajak aku tidur dengan dia pulak. Dia pun janji nak bagi aku ambik gambar dia waktu bogel. Katanya, dia jealous dengan Babyrina (pun ex neighbour kitorang dulu dan ex colleague dia). Dia ingat nak buat pornsites sendiri.Kalau ada rezeki dapatlah korang tengok masterpiece aku. Jangan risau, Natirah ni lagi lawa drpd Babyrina.

Jika ada sebarang komen atau luahan, email kat aku di : feezbiz@yahoo.com


Nukilan
"feezbiz@yahoo.com"

Tiada ulasan: