Rilex@Zello

hi all, demi seiring dgn dunia digital ni, abg dah createkan satu channel di Zello untuk kita semua berkomunikasi secara realtime melalui voice chat melalui semua henpon (Android, Iphone, Blackberry dll) tanpa memberi nombor henpon pada strangers. Harap semua dapat memanfaatkan servis ini. Perkakasan yg perlu = Smartphone spt diatas. Software yg perlu didownload = "ZELLO", cari je kat Market/AppStore (Free aje). bila dah register, cari channel = "Abgh3nsem". Masukkan password channel = "ABGH3NSEM" (semua huruf besar). so siaran 24 jam tanpa henti. sambil baring pon boleh chat. tak percaya??? sbb abg dah try. hahahahaha. bagi yang kurang kebernian dan kemachowan, korang chat kat web dah le.. wahahahaha. selamat bersembang.

Pengikut

Password = AbgH3nsem (All Caps)

Khamis, 6 November 2008

Sherry

You know what? Tadi I dapat 'member' baru - tak sangka!

Neighbor I punya sister balik cuti raya dari New Zealand. So, she came over to my house this morning sebab nak pinjam 'internet' I. I first time kenal dia, she's very beautiful. Macam Julia Rais rupa dia because dia ni campuran Mat Salleh, father dia Scottish.

Lepas about half an hour, I pun pi sembang dengan dia tanya dia apa surfing. She said saja-saja. And then I asked her if dia dah tengok satu site porno melayu punya. She said 'what? melayu?'. I pun proceed tunjuk dia your site. She was excited, so we all pun tengok-tengok and baca some of the stories. And then your last picture dengan kawan tu yang you tengah jilat tetek kawan you, we all pun mula cerita pasal orang lesbian. And then we surfed some lesbian sites. Saja for fun.

Sambil tu we all sambillah komen-komen gambar-gambar yang we all tengok and then on and on tengok bab big tits pulak. I pun komen kat dia tetek dia besar. Dia kata tetek I pun besar. Then I tanya dia if dia pernah have sex. Dia gelak aje, make me promise not to mention it to her sister, dia kata dah banyak kali.

I kata kat dia, tengok banyak-banyak ni stim pulak rasa. Dia kata 'yes, I pun rasa horny pulak.'

Then I kata kat dia, 'eh, you paai baju macam ni, tunduk-tunduk brother-in-law you tak stim ke?' I cakap macam tu sebab dia pakai baju yang leher bulat , cuttingnya low sikit, nampak pangkal alur tetek dia, dahlah tetek dia besar, kalau tunduk ke bongkok sikit memang nampak tetek. Dia kata, 'alah, biasalah.

Then I kata, 'eh. boleh nampaklah, cuba you tunduk ambil pensil jatuh ni' So when she bent down memang terang tang tang nampaklah dua tetek dia, walaupun pakai bra, tapi nampak gunung - I kata, 'hah tu nampak, puting je tak nampak'. We all pun gelak-gelak, then dia kata 'em. nanti kejap, kalau I tarik sikit bawah bra I ni, bagi keluar puting macam ni." Dia pun tarik c=sikit bra cup dia ke bawah, dan terjojol keluar puting dia, dah keras I tengok. We all pun gelak, dan dia kata 'Kalau macam ni, I na buat kat Amanlah nanti.' Aman tu brother-in-law dia. I kata 'mesti dia gila, tetek you dah besar gila, puting you pun perfectlah!' Dia kata 'ye ke? You think so?' Langsung dia bukak butang baju dia dan release her bra clip and tersembol tetek dia dua depan mata I, and then she cupped both her breasts from underneath and bring it forward. I tengok memang canggih betul! Besar, pejal, areolanya perfect round, and putingnya tak boleh nak gambarkan, perfect macam eraser kat belakang pensel tu! I pun naik stim. I tak terkata apa, tengok aje. Then she, while still cupping her breasts, catch her nipples between her thumand index finger and started to twirl them! I kata kat dia 'stimnya you! tak tahan ke?' She said, 'rasalah ni, keras nakmampus!'. I pun terus aje gosok puting dia dengan jari I.

Memang keras! Then I slowly pushed her hands away dan I pulak gentel putting dia. Dia dah kejam mata dah ni. I then tarik puting dia kuat-kuat sambil picit. Dia mengerang syok. Then I tarik dia, I baring atas lantai and suruh dia 'naik' atas I. She's in a doggy postion and her tits are hanging on my face. I tolak dia naik atas sikit supaya bila I nyonyot puting dia, puting tu tertarik. I punyalah nyonyot lepas sebelah, sebalah lagi, then I dekatkan dua-dua puting dan nyonyot dua-dua sekali. Sedapnya! Dia pun sedap! Then I suruh da duduk tegak, and I tarik puting dia kuat-kuat sambil picit, then I lepas then I ulang, dia kata huh sakitnya, bestnya!

Lepas tu dia kata, bagi I tetek you pulak! I pun terus buka baju dan dia kata 'wow! besar tetek you!' Dia pula mulakan operasi main tetek I. Sedap betul. Lama juga kami main tetek ni. Kalau dengan guys mesti tak puas depa main dah nak ke cipap. We all hisap, nyonyot, gentel, tarik, picit, sampai sore (sakit) our putings.

Lepas tu we all kissing. Tapi tangan masih tak lepas main puting tetek.

Lama betul, on and on, we all main tetek, sampai puas betul rasanya dan tak tahan lagi cipap ni berair-air. Then we all buat 69. Korek cipap dengan jari tapi rasa tak puas pulak. I pun cepat cari benda apa nak masuk dalam cipap ni. Then I ambil aje timun dalam peti ais, we all tergelak sekejap. Tapi apa nak buat, tak ada batang! Mula-mula I sodko dia dengan timun. Sambil sorong tarik sambil I gentel kelentit dia, dia main tetek dia. Stim betul I, sampaikan dia come I pun come sama walaupun tak ada batang dalam cipap I. Lepas tu dia buat kat I pulak.

Lepas tu we all tertidur sambil dia hisap tetek I, macam bayi hisap tetek tertidur. I terjaga sebab dia tengah nyonyot kelentit I. We all main lagi sekali. Then I pulak nyonyot puting dia lepas dah come kali kedua. Kalau dengan guys ni banyak yang kalau dah cum terus tak nak main dah, padahal masa nilah kita nak belaian kasih sayang!

Dia kata ni first time dia main dengan perempuan dan part of it lebih best dari make love dengan lelaki, cuma part tak ada batang aje yang tak best! Yang lainnya best, maklumlah kita sesama perempuan mesti tahu cara hisap macamana yang best!

Tengok jam dah pukul 2ptg. Dia pun nak balik sebab pukul 3 dia dengan kakak dia nak ke Sogo shopping. I ingatkan dia apa dia kata nak buat kat Aman nanti. Dia gelak dan kata, nanti dia cerita. I told her to make sure she's horny and her nipples are really hard before she 'exposes' them to Aman!

Before balik sempat kat pintu dia selak t-shirt I dan nyonyot puting tetek I lepas sebelah sebelah lagi sampai naik keras balik. Then dia pun balik. Nakal betul dia ni.

I pun terus tulis e-mail ni kat you nak shar cerita! nanti bila dia cerita tentang dia 'expose' kan tetek dia kat Aman I cerita pulak kat you.

Cerita balik kat you, naik stim balik I ni.... puting tetek I ni dah sakit dah ni dikerjakan oleh Sherry.

Malam ni I masak, nak bagi husband I makan timun tadi, jangan buang kulit! Biar dia makan! He he he..... I nak surprisekan dia, nak duduk berselimut kat sofa, konon sakit. Bila dia dekat, I buang selimut! I bogel! Husband I suka betul kalau I tak pakai apa-apa kat rumah, telanjang bogel aje buat kerja. Tapi dia pakai baju. Dia suka I macam tu. Dia paling suka kat tetek I, katanya perfect. Dulu dia mula terperasan I pun sebab tetek I.

Mmmm... nanti I nak tanya dengan Sherry if she is interested nak menggoda husband I. Husband I mesti gila sebab tetek Sherry, pada pendapat I lagi best sebab nipple dia betul-betul perfect!

Apa-apa hal nanti I ceritakan apa yang berlaku!


Nukilan
"Unknown"

Tiada ulasan: