Isnin, 20 Oktober 2008

Richard

Well kepada pengunjung chanell nih tima kasih kerana sudi membaca cerita yang I tulis.....

I nak cite pengalaman pertama i main ngan matsaleh semasa study A-level di US i tak pakai scholarship mana-mana waktu study kat sana... i gi terus US selepas sebulan habis SPM... oleh kerana i adalah foreigner i diberi kemudahan hostel roommate i dari california namanya elizabeth i panggil dia liz aje.. orangnya menarik walaupun tak cantik sangat.. umur dia masa tuh 19 tahun buat a-level jugak tapi dah masuk 2nd semester... liz banyak tolong i dalam banya perkara terutama on the beginning of my study.... hostel kat sana laki pompuan campur tapi berlainan bilik dan washroom aje jadi perkara sex menjadi perkara yg biasa disana.... mula-mula kekok jugak......

Kalau malam minggu/ weekend jer liz mesti hilang dari bilik ...sekali tu weekend liz ajak i pergi party mula2 i malas.. tapi akhirnya i ikut jugak lepas liz ajak I bersungguh2 katanya seronok.... then i pakai t-shirt tanpa lengan dan skirt aje liz kata i menarik... dalam cab liz kata i pasti jadi rebutan malam nih.. i tak paham maksudnya.. then dia kata just wait and enjoy "it".

Dalam mula berparti i dikenalkan oleh liz kepada Richard handsome juga orang nya tinggi......i chat ngan richard sebab i ta tahu nak buat apa tapi tgk semua bercouple dan bila aje music memekakkan teinga richard menarik mengajak I menari sekali i agak kekok sebab richard nih tinggi sangat... dari fast rock bertukar ke perbagai music dan last sekai richard terus memeluk i sambil menari.... i berdebar dick richand dapat i rasa di bhgn perut i ... dick dia terasa besar dan jer besar lak tuh... i imagine kalau masuk i punya matilah i.. dalam asyik berpeu sambil menari richard mengusap belakang i dgn romantic... tiba-tiba I dengar announcement "it's time to have real excitement" dan suasana menjadi gelap.. i jadi gugup....walaupun this is not the 1st time 4 me.

Terasa tangan richard menyentuh dan meramas breast i cuba menghalang tapi tanganya begitu pantas menggosok ass dan pussy serenta i merayu richard berhenti tapi tak dipedulikan suasana hall/ruang tamu kedengaran suara erangan gadis2 lain kemudia i diangkat oleh richard dan membanringkan i atas carpet dan terus menindih i... dan mencium begitu hebat dari bibir bertukar ke leher sambil tuh tgn richard menyelak naik skirt ke atas tangan mengusap pussy i dari luar dan berkata " we don't have enough time " lantas panties i direntap kebawah

I tak tahu nak buat apa dah..... hanya kedengaran sekarang ialah rintihan gadis2 lain memikmati sex.. i fikir it's too late me to avoid this thing from happening... I dicium bertubi-tubi oleh richard waktu dick dia masuk i climax sambil breast I menajdi ramasan richard... batang richard i akui besar dan panjangnya kira2 8 inci... nasib baik i climax dulu jadi pussy i dah banyak air kesakitan akibat saiz dick richard i dapat kurangan namun masih terasa sakit......

Tiba2 lampu dinyalakan semula dan " time's up and it's up 2 youuuu " richard yg baru masuk jelas frust and i terpinga2 dan malu dan berkata pada ricahard stop... richard ngan muka tak puas hatinya kelauar dari i... i rasa lega dan malu kerana lampu dah menyala.. namun ada bbrapa couple masih ngan aksi masing... rommate i liz masih kena tindih i ambil semula panties dan gi toilet....

After that richard offer hantar i baik ke hostel.. i kata ok.... masa at parking hostel richard terus terkam i kat sebelah ... nak main laghi lah dan cakap dia still belum climax malam tuh.... i menolak walaupun richard beria-ia mencium dan meramas breast i yg tak besar mana... richard agak frust namun dia hantar sampai ke bilik bila pintu jer terbukak i aja richard masuk dan melompat kat richard utk mencium richard .. respond yg diberikannya juga menarik... i cakap kat richard i also not satisfied tonight. richard tolak i ker katil skirt i ditolak ke atas mukanya disembam ke panties i namun tak lama.. terus dia tarik skirt dan panties serentak dia kata pussy i masih ketat... di mula cuba buka baju i waktu richard dah nude ..... sekelip mata tshirt dan bra i hilang dari badan.. dia kata i must do something on my breast coz it's too small...

Then richard suruh i open my leg dan dia bawa dick dia ke pintu pussy yg memang dah basah.... kali nie i dapat lihat ngan jelas "giant dick" richard. i rasa sakit pada mulanya.. tapi i tahan jer lah terasa betul dick richard masuk ke dalam pussy i yg masih ketat.... i terasa nikmat mula menjelma bila kesemua giant dick richard berjaya masuk ke daam pussy... mula dia berhenti dan bila dan lama sikit baru I didayung.... i tak pedui apa sekeliling i mengerang menikmatan dayungan richard yg bermula dari perlahan menjadi ganas dan diluar kawalan i.... i tak mampu nak bertahan lama dan akhirnya i terkulai lemah dan mengikut sahaja pelayaran yg dibuat oleh richard. i climax dah beberapa kali tapi richard masih belum climax... tiba2 dia kata dia nak 'doggie".. dia angkat i atas meja i study dah ditiarapkannya.

Richard meletak bantal kat badan i sebelum memulakan doggie i hanya mampu menahan kenikmatan dan kesakitan dari asakan giant dick richard...... kaki I memang dirapatkan oeh richard agar pintu pussy tak terbuka ngan lebar dan menambah kenikmata padanya.. i climax 2 kali dalam dogggie kali kedua serentak climax ngan richard .. waktu dia nak climax dayungan begitu kuat sekali dan memaksa i memegang meja menahan sakit dan climax.. air mani richard begitu banyak sampai mengalir keluar dari pussy i ke peha sambil giant dick richard masih berada di dalam pussy i..... i terkulai lemah richard menarik keluar dick nya dan mengangkat i kekatil... i terus tertidur....

I terjaga pukul 11 pagi akibat keetihan di fuck oleh richard. sambil nak bersihkan katil dan cadar dari kesan air mani i lihat nota yg dituis richard dia pick-up aku pukul satu nanti.... that's another story....

Harap2 pembaca puas hati ngan cite nih walaupun penulisannya tak bagus coz I takpandai mengarang dan mencerita teliti tapikan mat salleh cukup suka buat sex party ngan gadis2 kolej.. muda dan ketat....oklah jumpa laghi


Nukilan
"Unknown"

Tiada ulasan: