Khamis, 16 Oktober 2008

Projek Sekolah & Uncle

Aku bukan nak ceritakan pasal 1st experience aku tapi wakilkan seseorang ni yg nak sangat ceritanya dibaca...

Namanya Linda. Umur dia 15 tahun.Satu hari ni dia ada projek sekolah dengan kawan sekelasnya, Mimi. Oleh kerana tak dapat nak habiskan kat sekolah, Mimi pun ajak Linda kerumah Pakciknya, sebab di rumah pakcik Mimi ada komputer lengkap dengan scanner dan Printernya sekali. Pakcik dia Komputer Engineer sudah mesti boleh tolong punya...for your info Pakcik Mimi ni duda jadi tinggal sorang sorang lah!

Sesampai nya Mimi dan Linda kat rumah, Pakciknya belum balik. Terpaksalah tunggu kat luar rumah dan berhujan. Kira kira 20 minit pakciknya pun balik dan menjemput diaorang masuk. 'Kenapa tak bagi tau awal nak datang?' tanya pakcik Mimi. "Sengaja nak bagi surprise tapi kita pulak yg surprise..." jawab Mimi. Pakcik Mimi pun bagilah dua helai T-Shirt putih size XL kat dia orang sebab uniform sekolah dia orang basah.

Selepas tu, dia orang pun teruskan projek sekolah diaorang. Pakciknya keluar untuk belikan makan malam buat diaorang...lama juga Pakciknya pergi, masa tu hujan tak berhenti lagi.... pukul 8 mlm gitu pakciknya balik dan terus ajak diorang makan. Masa tu juga projek diaorang pun nak habis, " tak apalah nanti lepas makan Uncle tolong korang, sekarang makan lah dulu..." Sebab diorang ni tak reti nak pakai printer....masa makan makan tu baru lah pakciknya perasan yg bebudak 2 orang ni tak pakai baju dalam dgn seluar dalam sebab basah....mata dia macam nak terkeluar tengok tetek anak dara tu...maklumlah dia pun dah lama tak kena servis.... yg bebudak pompuan ni pun tak pikir apa sebab pakcik sendiri tak kan nak buat apa apa.....

Lepas makan pakcik Mimi pun ajak diaorang sambung projek sekolah tu sambil nak ajar macam mana nak pakai printer. Jadi sedang pakcik nya duduk bebudak ni pun berdiri kat sebelah dia sambil mendekatkan puting tetek diaorang kat muka pakciknya...Pakcik Mimi pun naik stim, sambil menaip dia menjeling kat tetek diaorang....kengkadang dia sengaja terkenakan muka dia kat tetek dia orang. Mimi dan Linda pun mula perasan yg Pakcik dia ni mula nak menggatal...tapi kerana geselan di tetek tadi sedap dia pun sengaja rapatkan lagi kat muka pakciknya tu....kerja pun dah siap tapi pakciknya sengaja login ke internet dan masuk kat XXX site...sambil bercerita macam mana nak surf internet tangan dia pun meraba ke peha Linda yang putih gebu. Linda diam tak kata apa. Lepas tu pakciknya pun meraba ANAK SEDARAnya sendiri, Mimi. Agak dah lama gitu, meleleh lah cecair stim bebudak 2 orang ni.

Pakcik nya pun teruskan projeknya pulak, lalu mendakap Linda dan menggigit puting tetek Linda yg sedang ranum dari luar T-Shirt nya. Mimi hanya perhatikan kelakuan pakciknya tu, Linda pejamkan matanya sambil mengetap bibirnya kerana melayan stim. Kemudian giliran Mimi pula teteknya dihisap. Tangan pakciknya terus meraba ke kemaluan dedua budak pompuan ni. Dua2 dah basah habis...lalu dia berenti kejap....sambil tunjuk kat diaorang macam mana orang main kat internet..."korang nak cuba buat cam ni tak?" tanya pakciknya. Tanpa berkata apa apa Linda pun meragkul leher Pakcik Mimi dan terus cium mulut. Oleh kerana tak tahan nak melayan stim, Mimi pun ikut macam mana dia nampak kat dalam internet tu, jilat telinga, jilat tetek sampai ke kepala butoh......

Pakciknya ajak mereka ke tempat tidur. Linda dan Mimi bergilir bercium, menjilat dan menghisap tubuh badan pakciknya atas tunjuk ajar pakciknya...mula mula Mimi menjilat batang pakciknya dari bawah sampai keatas sambil tu Linda menjilat lubang burit. Linda pun menghisap kepala butoh tu sampai terpancut air mani dengan banyaknya sampai terkena ke muka bebudak pompuan tu....."Nah ambik berkat, sesiapa yang terkena air ni kat muka mesti berseri dan tak keluar Jerawat punya, lepas tu korang jilat selebihnya...." Linda dan Mimi pun berjilat-jilatan satu sama lain dan merasakan air mani buat pertama kali.....mmmmmmmm sedap Uncle.....mmmmmmmm sedapnya....sssss ahhhhhh....kata diaorang. Selama ni memang mereka nak cuba benda ni tapi kat siapa? Nasib baik ada Uncle!

Lepas tu giliran diaorang pulak dihisap, djilat dan finger fuck sampai bebudak tu cum ntah berapa kali pun tak tahu tapi tempat tidur tu semua habis basah, bukan itu saja muka Pakciknya digeslkan kat nonok bebudak tu, lagi lagi bila terkena misai dan janggut yang baru nak tumbuh...oooooh sedap katanya.

T_Shirt Linda pun diselak, lau dia memasukkan butoh nya yang besar tu kat nonok yang kecil. Memang bukan saiz untuk budak pompuan yang masih mentah lagi...susah betul nak masukkan sebab terlalu besar. Mimi pun bagilah bantuan kat Pakciknya, dikuak kan nonok si Linda, lalu batang di masukkan perlah lahan. Linda menjerit sakit tapi sedap.....Linda di kayuh sampai tak terkata, manakala Mimi dan Pakciknya berciuman macam tak sabar minta dijolok. Giliran Mimi pula, Linda yang tolong menguakkan nonok dan jolok kan batang pakciknya. Dia orang dapat layanan yang sama dari pakciknya. Bermacam2 style mereka belajar dari pakciknya dan pakciknya pula bertukar tukar nonok! sampai naik bengkak nonok diaorang tu dia semburit bebudak tu.... klimaks macam nak gila dibuatnya... sedang Mimi diburit laju, pakciknya kata...I'm cuming girls get ready! Linda pun standby muka dia kat depan kepala butoh, Mimi pun pusingkan badannya tak sabar nak pekena air mani lagi...zrrrut zruutttt zrutttt...kali ini air mani pakciknya tambah banyak sebab telalu stim...tak cukup dengan itu diorang hisap konek pakciknya samapai kering....mmmmmpppphhhh puas mereka bertiga malam tu.

Sejak tu, diorang pun kerap ke rumah pakcik Mimi untuk buat Projek. Kengkadang Mimi rekomen kengkawan dia yang lain yang baru nak belajar pasal seks....ooooh

Sebenarnya Pakcik Mimi tu, Akulah.....sambil aku menaip cerita ni, Mimi menghisap batang aku sebagai upah darinya....Mimi memesan kalau ada kakak atau member2nya yang nak dilyan macam cerita kat atas email lah kat jgn lupa ya!


Nukilan
"Unknown"

Tiada ulasan: