Rabu, 15 Oktober 2008

Pegawaiku

Cerita ni cerita benar..kawan aku nama dia (nama samaran)Tony, dia ni org melayu tapi org suka pggil dia dgn nama Tony.Tony ni suka bergaduh...dia keja kat sebuah jabatan kerajaan. Nak di jadi kan cerita dia kena bertugas di satu tempat latihan untuk pegawai kerajaan.Tugas dia ialah menyediakan slide untuk tayangan dan video.

Antara Pegawai yg berkursus tu ada sorang nama dia (Nama Samaran) Rusiah.Semasa waktu Makan tgh hari adalah masa terluang kira 2 1/2 jam...masa tu si tony nie relaks lah sebab waktu rehat.Aku pun ada sama sangka kami rusiah nie tentu lah pergi makan juga.Jadi kami pun mula lah tengok video lucah.Entah bila masa dia si rusiah ni masuk ke bilik tayangan..... kami pun tersentak....dia berkata dia dah agak dah kami akan tengok cerita blue...dia kata dia nak join sekali.kami kata ok ...

Kami lihat dia tak senang diam...kejap bangun kejap duduk.kami pun rapat kat dia....dia senyum....kami tanya pernah ke tgk cerita macam ni.... dia kata tak penah.kami tanya syok ker....dia menganguk . Si tony pun mula lah jalan kan peranan dia.Tony duduk kat sebelah kanan aku duduk kat sebelah kiri dia rapat.aku lihat dia macam dah terlampau syok.....aku peluk bahu dia.aku cium telinga dia, dia megerang ....agak nya syok la tu.....aku pun jeling kat tony....tony dah mula letak tangan dia kat atas peha rusiah....aku tanya.....malam tadi tak main ke....dia jawap main tapi ...abang tak tahan lama (Abang ...Suami dia.) Baru Aku tau dia nie isteri Orang.....Aku tanya lagi penah isap konek tak....

Dia jawap tak penah......aku tanya lagi kalau isap konek kita orang nak tak.Dia jawap boleh gak try.....aku pun buka seluar ter bonjol la konek aku yg saiz nya tak lah besar sangat.agak agak enam inci saja.....konek yg memang dah lama menegak sembilamn puluh degree dia cuba memasuk kan ke dalam mulut dia.......agak dalam lima minit dia mengulum sorong tarik aku rasa macam dah nak terpancut air mani aku.....aku suruh dia slow down.......dia pun bangun terus menyelak baju dan menangal kan underwear dia....aku dan tony terpegun melihat kan buah dad di masih tegang ,bulu cipap dia kemas......berdebar hati aku tak penah aku lihat isteri orang yang dah ada anak empat macam nie punya lawa.

Aku dgn tony baring kan dia atas meja slide.tony terus mencium bibir dia aku terus ke arah celah kakang dia.Aku pun jilat cipap di .aku laihat dia mengerang syok lah agak nyer tu.aku dah tak tahan nie.....

Aku terus sorong pelir aku ke adalam cipap dia......aduhhhhh......macam anak dara....ketat. sambil tony menhulur kan pelir dia ke dalam mulut rusiah aku meneroka pantat dia.aku rasa aku dak nak keluar air aku tanya kat Rusiah nak taruk mana air nie.....dia jawap biar kat dalam ......

Aku pun pancut.aku pun mencabut kote aku.aku sorong kan kat mulut dia pulak.tony pun mengambil giliran dia untuk fuck bini orang nie.aku tengok kote tony ni ada lebih sikit dari aku besar dan panjang.karim terus menyorong dan tarik kote dia kat pantat rusiah.lepas lima minit dia meminta rusiah meminta tony ke bawah dia nai ke atas membelakang kan tony.dia kata nak rasa main buntut.dia pun memasuk kan kote tony ke dlm ass dia.aku ajdi tak tahan aku punya kote keras lagi sekali.aku pun tanpa membuang masa menghunus kan btg aku aku fuck dia lagi sekali.kali ini kote aku kat dlm pantat dia kote tony kat dalam ass dia.aku tgk dia syok abis.tony pancut kat dalam dubur dia aku pancut kat dalam pantat dia dua kali.

Tanpa kami sedari jam dah hampir pukul dua.kami cepat pakai baju dan seluar.Rusiah terus ke bilik air.aku ikut aku lihat dia longlai....aku tanya dia amacam.....dia kata best.tak penah dapat dua btg pelir sekali.aku pun kata tak penah main satu perempuan dgn kawan, main lain lain lubang depan dan belakang.

Dia kata bila ada masa di nak aku main dgn dia sorang sorang , aku jawap anytime jer.tapi suami dia macam mana aku tanya kat dia.Dia kata tu senang..bila ada kursus kita tidur la kat hotel. aku pun terus setuju. kami pun terus lah mejalan kan aktiviti kami bila ada masa terluang.kekadang kat dalam kereta pun jadi.malahan bila ada kesempatan masa kami pasti main. Kisah ni terjadi dlm tahun 1989. lepas tahun 1990 dia bertukar ke serawak. aku pun terputus hubungan dgn dia.macam mana pun aku puas main dengan dia.


Nukilan
"Unknown"

Tiada ulasan: