Ahad, 12 Oktober 2008

Panties Kawan Serumah

Ini cerite aku masa datang kat Singapore 3 tahun dulu.Masa tu nak sewa rumah mahal, sewa bilik leceh sebab takde freedom. Habis aku kongsi dengan kawan bini aku.... sama-sama kongsi sewa 1 rumah. Bini aku cakap no problem sebab kalau boleh save duit ok punya. Kami ambik master bedroom dan kawan ni ambik lagi satu bilik, satu bilik lagi kena kunci oleh tuanrumah (Singapore law tak boleh sewa tanpa tuanpunya tinggal sekali,so dia dekoy kunci bilik macam dia dok sekali).

Member bini I ni kacukan Cina India, cun sekali... putih dari keling biasa macam Hindustanlah!!! Badan kecik tetek pun kecik tapi punggong kalah Jennifer Lopez, solid sekali. Dia dengan bini I kerja satu kompeni, shift lain-lain. Dia ni baru first time kerja after form 5, mentah lagi. Nama pun Devi macam innocent aje.

Tiap-tiap hari kalau ada peluang aku ngan bini aku selalu tengok gambaq blue kat bilik tamu (maklumlah tv ada satu je). Selalu tengok masa Devi takde, gi kerja. Satu hari masa bini aku gi kerja, gua boring lalu dok kat sofa sembang-sembang ngan si Devi ini. Goreng punya goreng, tah camna cakap pasai Singapore gal si-Annabell Chong (pelakon blue Singapore). Dia tanya aku pernah tengok blue amoi ni tak?? Terkejut aku sekejap, budak 18 tahun tanya aku. Aku pun selamba cakap Yes seen oredilah. Tiba-tiba otak penipu aku pun ligat pikir, manalah tau boleh dapat free, awek kacukan pulak tu.

Aku tanya dia "You er... seen any blue film before... wanna see Annabell face or not??" terlepas dari mulut aku. Dia buat muka STUNNED, lepas tu dia kata pernah tengok masa kat KL masa sekolah dulu.. tape brother dia. Lepas tu dia tanya aku "You got the Annabell vcd??" Aku terus masuk bilik ambik vcd tu tunjuk kat dia. Terkejut aku bila dia kata "I saw this one oredi"

Tiba-tiba konek aku naik stim habis.. dia pun macam nampak seluar bola aku kembang cam lain aje. Lama jugak dia tenung. Tapi aku cool, sebab dalam hati Devi ni anytime boleh dapat, so gua buat selamba tengok tv hari tu ngan dia.

Aku tau dia ni lonely dan nafsu kuat, tapi aku ni ada fetish sikit, aku suka melancap guna seluar dalam awek sejak sekolah lagi. Dah banyak underware awek aku basahkan dengan mani aku. Pernah aku terdengar dia cakap dengan bini aku, dia baru beli G-string. Aku punya syok, aku tunggu peluang untuk melancap kat seluar dalam dia.

Satu hari peluang datang, dia pergi kerja bini aku balik kampung, apa lagi aku selongkar almari dia lah! Dapat satu G string warna hitam, sungguh cantik, konek aku terus naik. Tapi kurang satu benda, iaitu bau pantat dia. Aku pergi selonkaq timba baju dia cari yang sudah pakai tapi belum basuh lagi tu. Dapat satu tapi bukan G string, bolehlah sebab bau pantat masih segar dan bekas lendir dan bentuk lubang alur dia masih jelas.

Apalagi aku " on" vcd blue terus, aku selungkup seluar dalam dia yang belum basuh tu kat kepala aku, aku adjust sampai bekas alur pantat dia kat hidung aku.. wah brader sikit punya stim bau dia. G string tu aku balut konek aku yang dah keras dan merah ni, lepas tu aku melancap sambil tengok blue filem punya aksi. Dengan bau pantat dan imaginasi aku, terpancut air mani ku kat G string dia.. basah boleh kira setengah cawan habis. Lepas tu aku cepat-cepat basuh, keringkan (tapi bekas air mani still there) dan simpan balik. Sekarang aku dah pindah dok tempat lain. Tak tau samada dia perasan tak, ada bekas mani kat seluar dalam dia sampai hari ni??

Kalau ada time aku nak cerita pasai anal sex ngan dia... ni selepas dah boring melancap kat underware dia.


Nukilan
"lu hock soon"
"luhs@pacific.net.sg"

Tiada ulasan: