Ahad, 12 Oktober 2008

Norazimah Milek Ku

Cerita ini bermula sewaktu aku di tingkatan 5,tahun tu spm ler,dalam kelas tu ader ler sorang awek yang bodynya fuhhhh... tak boleh tahan wa cakap lu..... bagi aku ler. Namanya norazimah tapi kawan2 panggil dia imah jer, body dia macam pelakon filem blue yang aku tengok sewaktu aku cuti hunggu minggu lalu.

Cuti penggal pun bermula mak,ayah dan adik aku semuaya balik kampung tinggallah aku sorang2 dirumah.macam biasalah bila semuanya tiada dirumah aku biasanya tonton filem bluelah...... aku dah mula tak tahan bila tonton filem ni.... sambil tangan aku gosokkan batang aku yang keras ni. Akupun capai talipon dan terus call imah, sambil mata ku sedang tonton filem blue,tangan ku sedang meramas batang ku sendiri sambil mulut ku berbual dengan imah.

Tiba2 imah bertanya... ehh....kau ni tonton filem aper ni??? Imah dengar semacam jer bunyi tu.... tanpa aku malu lagi aku terus bagi tau dia yang aku sedang menonton filem blue.... imah bertanya lagi takder orang ker dalam rumah aku ni? Aku jawab takder. Imah tanya aku lagi... boleh tak dia nak datang rumah aku ni? Aku tanya balik imah nak buat aper datang sini???? Dia kata dia nak tengok filem blue sebab dia kata dia tak pernah tengok lagi. Aku pun kata datang ler. Ha.. ha.. apa lagi, aku pun tunggu dia lebih kurang 25minit dia pun sampai dan aku terus bawa dia masuk.

Aku tanya kenapa lambat?? Dia kata dia mandi dulu, sambil dia duduk diatas sofa terus matanya menonton filem blue tu... Aku terus duduk di sebelah dia... aku tanya dia best tak... dia senyum jer... dan dia kata dia nak tengok dari mula balik. Aku pun ok jer.... dengan mata nya tak berkelip dia terus menonton adegan itu dengan penuh gairah... aku tengak dia macam tak tahan dah ni... aku pun apa lagi retus peluk dia sambil tangan aku ramas tetek dia tu... fuhhhh besar gak tetek dia ni.

Dan dia pun terus pegang batang aku dan ramas batang aku.makin dia ramas batang ku makin tak tahan dia ni makin kuat dia ramas batang ku makin kuat lah suara dia... aku terus buka baju dan seluar dia dan baju kecik dengan seluar kecik... dan selepas itu dia pulak bogelkan aku... dia kata kat aku yang dia nak buat serupa macam filem tu.. aku ok jer.

Aku terus jilat tetek dia serta ramas2 tak cukup dengan itu aku korek2 cipapnya banyak air dia ni... tak cukup dengan korek aku pun jilat cipap dia dia pun apa lagi ahhh.. uhhh.... emmmm best katanya... selepas itu aku mintak dia hisap batang ku... dia pun terus hisap dengan penuh perasaan. Setelah selesai hisap aku punya... aku pun ajak dia masuk dalam bilik aku dan suruh dia baring di atas katil bujang ku... dia terus kangkang di atas katil aku... dia sedang menanti batang ku... aku terus masukkan batang ku kedalam cipapnya... uhhhhh inilah kali pertama aku rasai nikmatnya menutuh.

Imah pun terus berbunyi dengan bermacam bunyi.. ahhhh... uhhhhh.... emmmmm... imah nak lagi... lagi. Laaa.. lagi.. laaaa.... laju sikit.... aku pun terus hayun batang dalam cipap dia..... dia pun manjerit... ahhhhhhhhhhh... best ni.. uhhhhh... aku berhenti seketika.... dan aku suruh dia tongget dari belakang,aku pun balun cipap dia dari belakang... sambil tu aku lihat lubang punggungnua terkemut-kemut.... uhhhh...

aku memang tak tahan tengok lubang dubur dia ni.... aku pun bisik kat telinga dia yang aku tak tahan tengok lubang duburnya yang sedang terkemut tu.... Imah pun jawab.. kalau tak tahan joloklah lubang punggung imah ni.... dia berkata lagi.. buatlah macam blue filem tu... aku pun tak cakap banyak dan terus palitkan air liur aku dekat punggung imah... Setelah betul2 basah aku terus masukkan batangku kedalam dubur... uhhhhh... ahhhhh.... aku rasa ketat.... tapi aku menekan sedikit demi sedikit lalu terbenam habis batang ku ke dalam punggung dia..... aku pun sorong tarik...

Imah pun apa lagi.... ahhh... uhhhh.. ehhhhh.... aku tengok dia lagi stim bila aku buat ikot punggung.... dan aku pun tak tahan, terus aku pancut mani ku didalam punggung dia.... selepas itu imah mengucapkan terima kasih... dan kami pun mandi bersama.....


Nukilan
"wira"
"azree361@hotmail.com"

Tiada ulasan: