Ahad, 12 Oktober 2008

Neesh Part 1

I nak cerita sikit tentang sexual experience I. Just call me Neesh. Cukuplah u all kenal I dengan nama tu. Sebab experience I ni 'taboo' sikit. I tak mau pulak nanti ada orang kenal I. I ni bolehlah dikatakan menarik. Tinggi dan lansing. Tinggi I 173cm. Cutting? Emm...36 27 38. Bunyi macam menarik kan? Kulit cerah, ada darah campuran sebelah mak sikit, sebelah ayah sikit. Campur apa tu tak perlu lah tau.

Sebelum tu I nak minta maaf kat pembaca semua sebab I guna bahasa rojak. Harap maafkan I.

Sekarang umur I 26 tahun. Masih 'single'. Sebab I enjoy ape yang I ada sekarang. I ada seorang abang. I ni 2 beradik je tau. Abang I 28 tahun. Mak I baru 46 tahun. Ayah.....ayah dah kahwin lain. Oklah, terus pada ceritanya....

Perkara ni bermula 8 tahun yang lalu. Masa tu umur I 17 baru nak masuk 18. Lepas periksa SPM lah ni. Abang study kat oversea. I ni berlibido tinggi. Tak tau lah sebab apa. Sebab keturunan kot. I mula kenal mastubation ni masa form 2 lagi. Sebab ada senior ajar kat I masa I kat boarding school. Kira-kiranya lesbian lah ni. Tapi sepanjang I mengamalkan 'jerking off' ni I tak pernah sekalipun masukkan jari I. Nak jaga daralah kononnya. Sucking and licking tu biasalah. So, teruslah I dengan 'fingering' bijik tu saja.

Lepas SPM, I cuma duduk kat rumah je. Mak tak bagi kerja. Mak suruh temankan dia kat rumah sementara nak tunggu result SPM keluar. So, untuk menghilangkan boring, tu lah aktiviti I, masturbate setiap pagi dan sebelum tidur, tak penah miss kecuali masa bendera Jepun. (tu pun kadang-kadang redah jugak sebab tak tahan sangat.) Lepas tu I ni bising sikit masa climax. Sebab selalu I 'explode' masa climax. Adala sebab-sebabnya. Risau jugak takut mak dengar. Tapi orang tengah 'high', mana fikir dunia sekeliling. Cuma I fikir bilik tidur kat rumah family I ni semua beraccond. Jadi, kedap bunyi sikit kot. I pun buat dono aje lah.

Satu hari yang malang, (ataupun bertuah) satu pagi, lepas I bangun tidur, macam biasalah, menggeliat sana sini, lepas tu tangan merayap. I tidur naked. (sejak kecik). Bemula lah rutin I. Macam biasalah, sambil 'fantasize' projek dengan abang I. I memang adore sangat kat abang, dengan athletic bodynya, walau pun tak hensem mana (hihi..sori bang..gurau jer). Paling I kagum, 'belalai gajah' dia tu. Oh my god! So big! Mase tu I belum tengok lagi cerita blue dengan internet. I selalu nampak dia naked dalam bilik dia. Nak tayang body la tu. Pernah jugak 2-3 kali I nampak dia masturbate. Bukannya nak kunci pintu. Kot-kot mak lalu ke. Hish.

So, teruslah dengan fantasi favourite I tu. Masa I betul-betul kat peak nak explode, I nampak mak tercegat kat pintu. Apalagi, bukan nak cover, seingat I, that was one of the best orgasm I ever had in my life. Lama jugak I climax. Menggigil-gigil badan. Terasa macam terbang je. I nampak mak pun macam senyum jer. Sebab I tengah 'high' kot. Tengah I flying, stim I datang lagi, tapi it's different! Ada tangan meramas dan menggentel nipples I.....and someone is licking and sucking my pussy!! I terfikir. It can't be! Dalam separuh sedar, I nampak kepala mak I kat celah kangkang I. Bila I nampak mak menjeling, I tak dapat tahan. This time climax I datang cepat sangat. Dari seluruh penjuru badan, menyerbu ke bahagian ari-ari dan.......

"aaAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!haaaaaaaaa...............aaa............" .

I explode again, this time lebih kuat daripada 1st time tadi dan lebih panjang. And this time I betul-betul scream. Badan I terhinggut-hinggut, tersentak-sentak. Kemudian mama peluk dan rangkul I dan mencium I dengan lembut, dalam, memindahkan 'pussy juice' I ke dalam mulut I.

Bila I sedar balik, mama dah tak ada kat sebelah I. Tiba-tiba mama masuk; "Good afternoon sayang. Bangun, dah tengahari." sambil cium dahi I. Macam takde apa-apa berlaku.

Dalam pada pelik dan blank, I masuk bathroom dan hampir-hampir terbabas satu round lagi, bile teringatkan 'bau' pussy I di muka mama. Bila teringat, terus I berlari ke bilik mama.

"Ma...was it real or is it just me....?", mama pandang I tak berkelip. Berdebar pulak I.

Mama ajak I duduk dekat dengan dia. Sambil pegang tangan I, dia explain kat I satu persatu seterang-terangnya apa yang dah berlaku. I should have known it! A few times mama nampak I masturbate in the morning and tau-tau aje lah bau pussy satu bilik! Tambah lagi tompok-tompok atas cadar dengan comforter I. And then, hampir tiap-tiap malam mama dengar I climax and a few times in the morning. (Every morning mama pergi jogging dengan best friend dia Auntie *****.) Cuma pagi tu Auntie ***** kurang sihat, so mama balik awal dan masuk senyap-senyap untuk mengintai I masturbate. Dan I juga terkejut, mama mengaku turn on tengok bald pussy I, and she get horny watching me getting off. I tak tau apa yang I rasa. Cuma I tau I rasa flattered, satisfied dan sayang sangat pada mama.

A few moment in silence, I tarik mama bangun berdiri dan slowly I belai dan kuis rambut mama di paras dada ke belakang bahu. I looked in her eyes dan I tau, she need to 'release'. Very slowly I cium seluruh muka mama dan finally dekat bibirnya. Very softly ciuman I makin dalam, makin dalam sambil tangan I menguis tuala mama sehingga mama naked as born. Well, except her panties. I berhenti sekejap dan selangkah ke belakang. I perhatikan mama dari atas ke bawah. Mama masih kelihatan muda berbanding dengan umurnya 38 tahun. Potongan mama juga seperti tak berubah, 39 29 40, hampir sama dengan potongan I yang masih anak dara ni. Body mama masih solid, pejal kalah perempuan late 20's. Tak sia-sia mama amalkan bersenam dan jamu resipi opah. Kalau nak bandingkan Ziana Zain dengan maknya, mama nampak lebih layak dipanggil kakak I. Nampak terlalu muda.

Lalu I baringkan mama, dan mula mencium mama passionately. Waktu I cium dan hisap nipples mama, I hampir menangis bila teringat waktu mama breast feedingkan I waktu I baby. I do it softly and lovingly. Dan nafsu mama makin memuncak dengan setiap sentuhan dan ciuman yang I beri. Maklumlah, pengalaman boarding school. Akhirnya I sampai ke segitiga mama. Rupa-rupanya pussy I seakan sama dengan pussy mama luarannya. Bulu ari mama hanya sejemput di bahagian atas clit nya tetapi di trim nipis dan rapi. Dan pussy I pula dicukur licin. Menarik. Nampak air likat jernih keluar dan melilih di belahan pussy mama yang sedikit terbuka. Clit mama yang tersembul kecik sikit daripada clit I, tapi both menonjol keluar bila stim.

Perlahan-lahan I buka kangkangan mama, and I kiss her softly around her labia tasting bit by bit the 'juice'. Rentak I perlahan-lahan bertukar jadi makin laju. Dari pusaran yang besar jilatan I mula bertumpu di 2 tempat. Kalau boleh I nak sedut, jilat clit dan tounge fuck lubang pussy mama sekaligus. I can't get enough of it. I suck and lick her pussy without penetrating her. Bila mama hampir dengan 1st climax, I cuma fondle and pinch her nipples while sucking, licking and biting teasingly on her clit. I can feel mama is getting close.......Akhirnya.....

"eeeEEEEEEERRRRRRRGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!....aaAAAAaaahhhhhhh...hhh.........",mama climax.

Serentak dengan climax mama I masuk 2 jari dalam pussy mama. Mama tersentak dan terduduk dan terbaring bergetar dan terhinggut-hinggut. I tak berhenti tapi continue sucking, licking, biting and finger fucking her sampai I rase nak tercabut rambut mama tarik. I jumpe G-spot mama, so I concentrate. Not for long, mama started to scream again. Kali ni, her body thrashing wildly and desperately. Very tense. Kepala I kena kepit tak usahlah cerita, sampai berdengung telinga I. Dengan satu gigitan dan jolokan akhir.....

"AAAAAAARRRGGGGgggggggHHhhhhhhhhh!!!!!!!!.................", mama climax lagi dengan beberapa sentakan keras dan beransur-ansur lemah.

Kali ni climax mama agak panjang. Hampir seminit rasanya. Dan lastly, lepas I dah betul-betul suck and lick every single drop of her cum, I peluk mama rapat-rapat and give her a very deep kiss. Both of us, akhirnya fall asleep dengan senyuman. :)

Since then, I makin rapat dengan mama, everything buat sama-sama, 'tidur sekatil' (wrestling dulu). We had sex hampir setiap hari di serata rumah. Dari ruang tamu sampai ke dapur. Dari bilik tidur sampai ke bilik mandi, dalam swimming pool pun buat. Nasib baik rumah family I ni jauh sikit dari orang lain. And mama have told me almost all her secret, almost. Even about sexuality papa dan mama and some of her wild fantasies. Hmmm...papa pun tak kurang hebatnya. Kata mama, sex dengan papa tak pernah kurang. Mama sentiasa puas. Tambah pulak 'belalai XXL' papa. Patutla abang punye besar semacam. Anak bapak!

bersambung.......


Nukilan
"Unknown"

Tiada ulasan: