Rilex@Zello

hi all, demi seiring dgn dunia digital ni, abg dah createkan satu channel di Zello untuk kita semua berkomunikasi secara realtime melalui voice chat melalui semua henpon (Android, Iphone, Blackberry dll) tanpa memberi nombor henpon pada strangers. Harap semua dapat memanfaatkan servis ini. Perkakasan yg perlu = Smartphone spt diatas. Software yg perlu didownload = "ZELLO", cari je kat Market/AppStore (Free aje). bila dah register, cari channel = "Abgh3nsem". Masukkan password channel = "ABGH3NSEM" (semua huruf besar). so siaran 24 jam tanpa henti. sambil baring pon boleh chat. tak percaya??? sbb abg dah try. hahahahaha. bagi yang kurang kebernian dan kemachowan, korang chat kat web dah le.. wahahahaha. selamat bersembang.

Pengikut

Password = AbgH3nsem (All Caps)

Jumaat, 26 September 2008

KISAH MASA I KERJA PART TIME HABIS SPM

I ambik spm tahun 1992.study untuk spm memang i buat betul2 sungguh pun i ni sebenarnya pemalas jugak.tapi bila tiba spm i study sungguh2.macam nak gila.sure u all takkan percaya.maklumlah masa kecik dulu dah kena f**k,lepas tu masuk asrama pun kena f**k lagi,sure u all ingat i ni perempuan jalang.ingat s*x saja.u silap.bila tiba time serious i buat betul2.thats why i get 11 agg for spm.believe it??.so i pun apllylah kat UPU untuk masuk universiti tempatan.mal pun begitu jugak.dia tulis surat kat i kata nak masuk U yang sama dengan i.i tak kisah asalkan per kara lalu tak berulang lagi.imah nak ambik ITM masa tu,ros apply for ITM cos result dia taklah baik sangat.bulan 1 1993 i dapat kerja part time kat satu supermarket kat kampung i.jauh jugak dari rumah i,kira2 15 km.i mulanya keberatan tapi kerana keluarga i kuatkan jugak semangat untuk bekerja.sapa yang tak sedih tengok adik2 pakai baju buruk.tu pun ada yang adikberadik sebelah bapa i bagi.malu jugak tapi apa nak buat. sungguhpuh cuma tanggung 3 beradik kami bapa i still berhutang banyak masa i masuk asrama cos dia pinjam dari member dia $3,000 untuk tanggung duit belanja i.biasiswa yang i dapat cuma bantuan buku teks saja.duit belanja i tak dapat sebab pihak asrama kata "orang lain lagi banyak adik beradik dari kamu so jangan mengharap".betullah apa yang dia kata.i tak dapat scholar.i terima walau pahit.member i hampir semua dapat scholar sebab adik diaorang sampai3,4 tak campur lagi abang kakak .so i bekerjalah*paksa diri demi ganti balik duit keluarga i hutang tu. bos kat supermarket i tu baik hati.dia sediakan bilik asrama untuk I supaya i tak perlu berulang lagi kerumah.phone siap ada sekali dalam bilik tu.shower room dan macam lagi umpama hotel first class.i kongsi bilik tu dengan 2 lagi budak gals.dia orang pun baru lepas spm.tapi I tak kenal diaorang sebelum ni.sorang nama faezah dan sorang lagi nama hamidah.(p/s sorry tulis nama u all).faezah budak sabah,K.K dan hamidah budak miri.dua2 single lagi tapi i rasa hamidah tu macam dah berpunya tapi tak nak mengaku bila i tanya.kita orang pergi kerja just jalan kaki saja.super tu cuma 6 blok dari tempat tinggal kami.dekatlah tu. nak dekat mana lagi.bos selalu belanja kitaorang makan kat luar cos kami saja dari luar bandar *********(sorry i tak boleh bagitau-i pun ada privacy).budak lain semua dari tempat tu jugak.i kerja bahagian kain,kira kalau nak beli kain hela ke datang kat i ler.i tak ingat sangatlah kalau tak silap masa tu baju kurung nak buat satu meter dalam $4 .tu kalau yang murah.yang mahal masa tu mungkin dalam $9 semeter pun ada.kalau kain satin atau baldu.i lupalah sorry kalau silap.kisah lama. faezah bahagian jeans,situ ramai guys yang tackle dia.bahagian jeans memang majoriti lelaki(eh macam majoriti mengundi pulak).hamidah pulak kat bahagian perempuan,pakaian.dekat dengan faezah tapi situ tak ada guys.all gals.bahagian i pun macam tu jugak.kami dapat potongan 10% kalau beli apa2 saja barang dalam tu walau kat lain department.kalau supervisor dan atas lagi dapat 15%.duit yang i dapat setiap kali gaji i hantar kat family i di rumah.alah berapa jer.sebulan i cuma buat $350.orang baru lah katakan.kalau lama sikit dapatlah dalam $400 ke atas.i selalu hantar $100 atau lebih kerumah.untuk adik2 i ler.seronok diaorang sebab tak pernah nak rasa kasut baru dan baju baru.kali ni hajat diaorang tercapai.i puas hati.lebihnya i beli alat solek, perempuanlah katakan,baju dan kasut tinggi untuk bergaya sikit.tak nak lah i dipandang rendah oleh yang lain.lepas 3 bulan bekerja,kalau tak silap i pada tengah april berlakulah sesuatu yang sendiri tak sangka.i bukan berniat nak cerita lucah sebagaimana si JK tapi realiti.perlukah kita lari dari realiti???.satu hari tu masa hujung minggu bos i jemput kami bertiga pegi parti kat rumah dia.birthday anak dia hari tu.genap 13 tahun kalau tak silap i.so macam biasa i dengan suit baju kurung bunga biru+pink sikit+merah.memang colourful pun.faiz dan midah asyik puji i sepanjang perjalanan."u ni nak glamer ker?"-faiz."tak lah faiz, dah baju ni i ada i pakailah"-i.sepanjang dalam teksi malam tu asyik cerita topik bab baju i saja.diaorang pun sebenarnya apa kurangnya. midah dengan skirt pendek dia.baju t-shirt apatah jenama,i lupa.faiz pulak dengan skirt labuh hitam belah belakang,baju t-shirt jugak tapi kat luar pakai kot.kami bertiga malam tu lain satu dengan lain,tak nampak geng langsung.i pun heran macammana boleh jadi.selalu faiz jarang menggayakan skirt dia yang belah belakang tu sebab seksi sangat. kalau u all tengok sure tergiur punyalah.i confident.si midah pulak nampak betisnya yang montok putih.stim dibuatnya lelaki yang tengok. kalau i pakai macam tu masa date dengan mal kat tepi tasik dulu sure mal dah f**k i berpuluh kali.sure faraj i tak larat terima batan*g( i tak mahu guna perkataan p***s lagi,nanti ramai marah) mal bertalu2 direntap masuk dalam lubang faraj i.bila cerita bab ni i sendiri rasa nak kan benda tu.pls.....kami tiba di rumah bos pukul 8.30.i rasalah masa tu dah ramai orang kat situ.keluarga bos yang banyak.masa kami keluar teksi ramai yang berpaling especially kat midah yang seksi tu, kalau u all tengok u all pun naik stim surelah.i yang disangka menarik perhatian ramai tak derlah sangat diaorang tengok.kami makan ler hidangan yang special malam tu,pizza isteri bos i.tak sangka isteri bos pandai buat pizza.dia kata buat senang aje,guna oven atau toaster. lepas tu bermacamlah makanan ala barat.kita orang sentaplah sepuas mungkin sebab lepas tu bila balik malas dah nak masak.lepas tu dalam pukul 10.15 macam tu i pegi ler lepak kat verandah rumah bos.masa tu lah jadinya benda ni.i tertengok masa tu dalam satu bilik kat rumah 2 tingkat siap dengan kolam renang tu midah tengah kiss dengan bos.gelap masa dalam bilik tu,i cuma nampak sikit jer.tapi i cerita part yang I nampak sudah lah.bos sambil mengusap punggung midah,kuat meng kiss bibir midah yang tebal tu.i nampak dia selak skirt midah.i ingat nak halang tapi kalau midah tak mahu takkan bos sanggup buat macam tu.i per hatikan saja.lepas tu midah hala muka dia keatas dan bos jilat kat tengkuk.ni i dah rasa dulu so tak lah segan nak tengok.lepas tu bos bukak kancing seluar dia,i tak nampak sangat batan*g bos,tapi i nampak baju dalam midah dah tanggal.laju sungguh rupanya bos i ni.lepas tu bos usap2 pant*t midah.midah jerit sikit tapi macam suka.bos usap ganas pant*t midah sampai i tengok midah dah macam climax pulak.lepas tu bos jilat buah dada midah .part ni i pun naik nak jadinya cos bos i expert. sambil dia jilat kat situ macam nak minum susu pulak.rakus.ganas. menggairahkan.i pun tak tahu macammana nak explain lagi.u all bayangkan lah sendiri.midah dah kankangkan dia punya panta*t untuk bos f**k.(maaf kerana guna perkataan panta*t-i pun tak suka tapi apa lagi perkataan yang ada,takkan vagina).bos lak sambil masturbatekan midah mengaktifkan dia punya batan*g.masa tu i rasa i punya air m**i perempuan i keluar sikit.sikit jerlah.tak banyak.lepas tu bos koyak seluar dalam midah, skirt bos tak bukak.dia biar saja.mungkin dah tak sempat.bos dalam keadaan berdiri masukkan batan*g dia dalam lubang panta*t midah.midah genggam baju bos kuat,rasa ler tu.bos f**k midah atas bawah.dia angkat midah(dukung) dan sambil tarik masuk keluar dia punya batan*g.masa tu I dah rasa rangsangan s*x.u all faham kan sikit2 pasal perempuan.i pun sentuhlah sikit kat faraj i sebab i tak tahan dah.takkan i nak biarkan dia macam tu jer.so i urutkan sikit kat lubang i tu supaya gian i tu puas.lepas tu bos baringkan midah kat atas meja dalam bilik tu dan masa tulah i nampak betul2 batan*g bos yang saiz L++ rasanya keluar masuk kat midah punya pant*t.bulu pant*t midah lebat,i pun tak tahu cos I selalunya cukur.i taknak bila i terangsang air ma*i i akan terlekat kat situ.i nak dia keluar jer cos i suka main dengan air ma*i i.betul ker perempuan punya pun panggil air ma*i??kalau ada yang tahu pls respon kat e-mail i.i pun kurang baca buku pasal s*x sebab segan nak tengok kat kedai.apa pulak orang kata nanti.ni semua i belajar dari halim dan mal.bos sambil pegang tangan midah gungsur2kan dia punya bata*g tu luar dalam.kekadang tu dia jilat puting midah.part ni i sendiri rasa jugak kat i punya tu.midah pejam mata rapat sambil menggigit bibir dan berpaling muka kekanan dan kekiri.agaknya sedap sangat mungkin.lepas tu bos f**k midah laju2 sambil kata "sed*p nya f**k kau nih".i rasa ler dari pergerakan bibir dia.lepas tu bos terus henjut dua tiga kali dan pancut kat luar faraj midah.mungkin dia takut midah mengandung.dahlah dah ada isteri.baik pulak tu.lawa pun lawa.baru 36.dia ler yang cakap masa i tanya pasal buat pizza tu.badan slim lagi tapi macammana bos I boleh f**k perempuan lain i tak tahulah.hati lelaki,mana i tahu.kalau i,i tahulah apa yang i nak.penuh air ma*i bos kat kaki midah.juga kat skirt midah.bos terus ketoilet dan ambik kain lap agaknya dan lapkanlah skirt midah tu.masa tu sempat lagi bos jilat lubang p****t midah tu.i malas nak sebut pasal p****t ni sebab i pun rasa ni.tengah masuk sikit. bos jilat macam vacumm cleaner,lazat.dulu mal nak buat kat i tapi tak sempat.midah baring jer tapi mata dia dah bukak.sambil dia usap rambut bos,bos pulak sibut bersihkan kotoran tadi dengan lid*h dia.i rasa masa tu seluar dalam i dah basah.u all faham kan.lepas tu bos pun pakai balik seluar dia dan midah pun bangkit.i tak pernah cerita benda ni kat sesiapa walaupun faiz sendiri.midah sampai hari ni tak tahu yang I tengok scene dia buat dengan bos tu.kalau bagitau nanti malu pulak.i pun malu sama.sekarang ni i dengar midah dah kerja tetap kat telekom. rasanya habis kat situ agaknya dengan bos cos bos dah ada isteri.faiz pulak dengar kata dah kahwin dengan budak department dia kat super market tu dan anak satu.kat mana dia duduk sekarang i tak tahulah.kami kerja situ sampai bulan 6 saja lepas tu i dapat panggilan ke U untuk masuk pada bulan 7.dia orang masa tu still kat situ


Nukilan
"Unknown"

Tiada ulasan: