Rilex@Zello

hi all, demi seiring dgn dunia digital ni, abg dah createkan satu channel di Zello untuk kita semua berkomunikasi secara realtime melalui voice chat melalui semua henpon (Android, Iphone, Blackberry dll) tanpa memberi nombor henpon pada strangers. Harap semua dapat memanfaatkan servis ini. Perkakasan yg perlu = Smartphone spt diatas. Software yg perlu didownload = "ZELLO", cari je kat Market/AppStore (Free aje). bila dah register, cari channel = "Abgh3nsem". Masukkan password channel = "ABGH3NSEM" (semua huruf besar). so siaran 24 jam tanpa henti. sambil baring pon boleh chat. tak percaya??? sbb abg dah try. hahahahaha. bagi yang kurang kebernian dan kemachowan, korang chat kat web dah le.. wahahahaha. selamat bersembang.

Pengikut

Password = AbgH3nsem (All Caps)

Sabtu, 20 September 2008

Isteri, Teman dan Aku

Sungguh menyoronokkan pada malam tu, yang mana Kami bertemankan seseorang lelaki bila melakukan Sex. Membuatkan saya sungguh gian melihat reaksi isteriku. Isteriku terus berteriak bila saja aku menyuruh teman karibku Sidek memasukkan batang Penisnya ke dalam lubang vaginanya. Temanku yang meniduri isteriku tu bernama Sidek, umur dalam 30 thn. Sidek mempunyai Penis yang besar, lebih kurang 9 inci dan besar pulak tu, dan isteriku dengan matanya yang besar memerhatikan pertama kalinya, memegangnya dengan dua tangan sambil sambil mengilati Penis temanku tu. Aku pulak sempat memainkan jari-jemariku ke lubang Vagina isteriku.

Aku keseronokkan melihat isteriku menhisap Penis temanku, tak sangka mampu isteriku memasukkan Penis temanku tu kedalam mulutnya dengan buas. Isteriku memang pandai mengisap pelir, hinggakan temanku tu terasa keenakkannya.

Apabila aku memegang jubur isteriku untuk dipantat, Sidek berkata," Mari kita pegi kekamar Bilik", nie membuatkan aku lebih gian lagi, Aku, isteriku dan temanku pergi kekamar bilik dan kami berdua menjilati isteriku & meraba-rabanya. Isteriku mengeletar keseronokan apabila kami berdua sambil menyentuh tubuh badannya.

Aku menyuruh temanku Sidek untuk mencuba memasukkan Penisnya yang panjang & besar ke dalam vagina isteriku dari belakang "DoggyStyle" sementara aku melihat dari depan isteriku. Sungguh menyeronokkan pandangan nya sambil aku menyuruh isteriku mengulumi Penisku. Aku selalu memnonton filem lucah, tetapi kali ni berbeza sekali, lebih seronok lagi, yang paling best sekali bila pompuan tu isteriku.

Aku suruh temanku utk mengoyangkan lagi lebih kuat, kerana isteriku suka digoyang dengan pantas. Hinggakan aku mendengar bunyi kepek-kepek-kepek bila temanku mengoyangkan Penisnya yang besar dan panjang tu. Hinggakan isteriku berhenti mengisap batang pelirku kerana derasnya goyangan temanku tu.

Bila aku sudah tak tahan melihat reaksi isteriku main dengan temanku, aku pun menyuruh sidek berhenti seketika. Sidek pun melepaskan batang Penisnya. Kemudian aku pun kongkek vagina isteriku dari belakang dan masukkan batangku yang dah keras ni. Aku rasa licin basah aje, nyaman sungguh nak lagi!!!. Aku suruh isteriku mengeringkan batang Penis Sidek ngan kain tuala, lepastu isteriku gilat & hisap Penis temanku tu. Masa tu ler I kasi tau pada isteriku, yang rasa pussy dia macam pada satu malam dia pernah balik lewat. Kata isteriku," Apa maksud Bang?"

Aku kasi tau isteriku yang aku dah tau tentang skandal dia ngan Boss dia. Masa tu jugak isteriku menyuruh Sidek utk pegi ke belakang isteriku dan menyuruh dia memantat isteriku dari belakang, manakala isteri mengisap pelirku. " Abang suka tak??? Nyaman tak???, kata isteriku. " Ya, sungguh nyaman, Sayang", balasku. Isteriku mula mengoyangkan punggungnya sementara Sidek menarik dan memasukkan Pelirnya yang panjang & besar dalam sangat, hinggkan isteri berteriak kesakitan dan kenyamanan, " ha….ha…cepat lagi…hah!!uh ha..masukan habis Sidek!!!", kata isteriku.


Nukilan
"Zaman Tahun 2000"

Tiada ulasan: