Sabtu, 20 September 2008

Ila

Masih terbayang-bayang lagi kenangan indah itu. Waktu itu aku berumur belasan tahun .Kalau tak silap kiraan ku 20 tahun rasanya . Ku akui aku masih teruna.Aku nih bukanlah kacak sangat, setakat boleh tahan jer.

Masih jelas diingatan , pada hari ahad malam isnin. Aku berkenalan dengan seorang perempuan, ila namanya. Waktu itu aku dicabar oleh rakan supaya menackle awek di seberang jalan sogo.

"Woii lawa tul budak tu ...ayat laa." Dengan langkah tercabar aku mendekati awek tuhh. Tanya punya tanya, jawab dan interview, semuanya cukup. Ila namanya, umur 20 jugak ler, sama dengan aku. Dia tinggal kat melawati.

Masa ngurat tu aku pakai motor RG sport jer. Tak ler motor canggih mana pun. Tapi dah rezeki beb. Dapat lah no talipon dia. Nak aku hantar balik, tak ler si ila nihh sudi. Lagi pun kawan aku tuhh nak letak mana. Kesian pulak dia. So malam tuhh aku pulang dengan hati sedikit gembira. Dapat berkenalan dengan perempuan lawa .. siuuuttt ... kata budak budak muda KL.

Keesokan arinya.. hari isnin lah kan. Lepas waktu pejabat, lebih kurang pukul 8 malam, aku pun call lah nombor yang dia bagi tuhh. "Cik ila .. ader...?" Maka berbual lah kami hampir 30 minit gaklah.

Oh ye...luper lak aku nak kenalkan ila nihh kat korang....! Orangnye putihh..... rambut lurus.. macam rambut awek awek cina..... straight jer. Sikit kaler perang lak tu. Biasak lah kan, awek ranggi. Potongan badannya, cukup menggiurkan. Mukanye lak sikit lebih kurang macam.. Azza Elite... kalau sekali pandang ... itu pun hanya pada pandangan mata aku lah kan. Menara paris dia, biasak laa.... besar giler.. tapi tak lah besar macam dolly parton tuhh.

Ok aku repeat balik perbualan tadik. Aku deal dengan dia.... nak keluar. Buat pengetahuan korang bapak aku nihh ader ler kereta wira. So aku pinjam pakai ler. Aku dah modified lah, macam mitsubishi lancer cuttingnye... enjin jer 1.3.

So aku pun keluarlah dengan ila nihh. Sejak dia naik jer kereta, aku memang dah geram dengan dia. Putih beb.....! Adik aku jangan cakaplah, asyik naik jer.. Yang best nye pulak, dia nihh cukup sporting. Macam dah kenal lama rasanye. Kepala selambe.. !!! Pukul peha, pegang tangan aku..... cubit-cubitan.. katanye. Malam tuhh aku tak buat aper-aper pun. Sebab aku nak taruh kepercayaan dia kat aku dulu.

Aku pun buat lah dating untuk kali keduanye pada malam keesokannya. Malam tuhh hujan renyai-renyai. Korang nak tahu aku lepak kat mana...? Percaya tak kalo aku cakap kat tol sg buluh -jln duta. Memang clear kat situ. Hujan pulak tuhh. Cermin kereta tinted tapi tak ler gelap sangat. Setakat tinted brown biasa jer. Jadi senang lah aku nak buat kerjer. Nak dijadikan kisah manis aku.

Jam menunjukkan pukul 11:30 malam. Mula mula aku berbual-bual biasa. Lama kelamaan setan pun mulalah sampai. Tapi yang mahalnye aper tau...? Si ila nih yang starting dulu. Diajak nye aku bercium. Emmm... macam ngantuk disorong bantal ler. Aku lawan ler dia nihh. Cium punyer ciummm, nafas dia jangan cakap ler... stim giler aku dengar.

Tangan aku pun mula lah mencari cari tempat sesuai nak dilabuhkan. Mana lagi... pusat atas ler... bang oii. Buah dadanye ler. Lepas jer aku baraikan pusat atas si ila nihh, dapat ler aku tengok buah dadanye. Coli nye tah ke mana. Tapi aku ingat ia warna hitam. Aku jilat jilat, nyoyot chamber ila nih sepuas-puas hati aku. Benda jarang jarang dapat ....yetak? Mana tak geramnya. Si ila tu lak merengek-rengek macam budak kecik..... merengek gersang.....!

Tapi aku tak puas hati satu jer. Puting dia nihh dah besar dan agak hitam. Maknanya memang ader jantan lain yang dah usik dia nihh. Aku sedaya upaya mengorak langkah seterusnya iaitu nak tengok segi emas milek si ila ni. Sebab kat atas dah dapat. Bila dia tolak tolak, aku cium balik mulut dia. Aku serang kat dada, dan leher. Pelan pelan aku pujuk dia dengan godaan berahi. Tangan aku masa tu tak henti meraba-raba serata dadanya. Sambil tuh carik peluang nak seluk masuk dlm gua rahsianya.

Akhirnya dapat jugak aku masuk dalam panties ila nihh. Emmm hampehhh.. dah takder dara. Hilang mood aku sekejap. Aku nak masukkan batang aku jer. ILA tak bagi. Puas gak aku ayat dia. Tapi tak nak katanye. Last last bila aku dah bengang aku suruh ila karaoke jer.

Pehhh..... dia punye kulumlah..... mak datuk macam film blue mat saleh. Betul punya class lah. Tak pernah lagi aku dapat awek yang macam nihh best. Kulum punya kulum maka batang aku pun mula rasa tak tahan lagi. Punyalah gila berdenyut denyut. Lebih lebih lagi takungan muntah putih aku tu dah peram minggu. Memang boleh jamin mesti banyak dan pekat semburan kali ni.

Aku tekup kepala si ila nihh kemas kemas. Sebab tak nak bagi can ila larikan mulutnya nanti. Memang pun dia cuba angkat kepala bila sedar batang aku dah nak bersembur. Tapi sorrylah aku nak izinkan mulutnya terlepas dari batang aku. Tambah lak masa tu adik aku dah nak muntah.... jadi terjaminlah semua air tuhh landing kat dalam mulut dia.

Entah berapa das semburan nafsu aku meledak aku pun dah tak terbilang. Tapi yang pastinya sekurang kurangnya 5 semburan padat bersepai ke dalam mulut ila. Padan muka pompuan cantik manis macam si ila tu. "Puas......!!!" Kata hati ku.

Last last baru aku perasan. Lepas aku dengan ila dah settle dan semua pakai baju, aku pandang sebelah kiri bukit. Kat atas sana aku nampak ada rumah papan sting garden. Rupanya ader mat indon menonton aksi aku dengan ila. "Pokewak betul" kata aku. Masuk gear satu terus cabut.

Selepas adegan di malam itu, ku ulangi lagi seterusnya. Ader ler dalam 3-4 kali jer. Aku merasa kongkek dia 2 kali kat rumah member aku. Lepas 1 bulan berkawan,si ila nih lari rumah. Aku pun tak nak ambik tahu. Sebab dia nihh memang suka buat macam macam hal. Berhenti kerjalah, keluar dengan jantan lainlah. So lebih baik aku pun blah.

Hahahh... cuma yang aku tau balak dia nihh sekarang pakai kereta binatang. Tuh pun sebab aku terjumpa kat trek. Korang tau tak aper keter binatang tu. Heheheh..... kancillah sayang.......!!!


Nukilan
"ZamKL"

Tiada ulasan: