Sabtu, 20 September 2008

Hero Segamat

Namaku nasir bukan name panjang la tuh. Aku dok segamat. Aku kalau dalam bidang seks ni aku cukup sensitif kerana apabilla aku dengar, tengok atau terlihat awek cun ke, tape blue ke, cite dalam internet ke, mesti stim nyer. Kalau balik umah mesti nak melancap dulu...!

Hari ni aku nak cite kat korang aku telah ajar semua geng² aku melancap. Ko tau tak kitorang training kat mane.. kat tapak bangunan blom siap. Aku telah ajar diorang dengan menggunakan sabun supaye rase licin macam masuk kat pantat. Ko tau tak sebab ape aku ajar. Sebab diorang ni bodoh sangat, melancap pon diaoreng tak tau...! Tu la sebab aku ajar (kote je dah sunat, tapi tak tau melancap tu ape). Mase aku buat keje nie umur aku 15 tahun.

Korang nak tau pengalaman aku romen budak...! Aku telah romen budak berumur lebih kurang berumur 9 tahun. Ko tau sebab ape aku romen...? Sebab dah tak tahan lepas tengok cite blue la. Nak melancap dah ari² buat.... so test la bende lain lak.

Waktu aku baru habis tengok cite blue, aku gi tapak pembinaan tuh. Aku tengok, ade la sorang budak kecik baru balik skolah. Die dok dekat la ngan umah aku. Ape lagi, aku ajak la budak tuh naik atas bangunan. Mule² dier tak nak, tapi aku paksa gak. Dier ikut jer la sebab takut kan aku.

Sampai jerk kat atas, aku nampak tikar dan aku pon bentang la kat atas tu. Pastu tu aku suroh budak tu duduk. Budak tu pon ikut jer. Ape lagi, aku suroh la budak tu bukak baju. Die pon bukak la. Ko tau la budak².... takut la kalau aku dah ugut tu...!

Biler dier bukak baju, aku tengok ala buah dada dier macam butang ko tu. Tak ade ape² yang menghairahkan. Aku pon suroh la dier bukak lain lak... die pon bukak. Yang menakjubkan tuh, bila aku suroh bukak kain dier. Bukan spender dier yang aku nampak, tapi pantat dier. Rupanya dier hari ni tak pakai spender. Aku tengok pantat dier kecik aje. Bersih licin jerk kat situ. Alur dier pun nampak kete je. Tapi ketat² la baguk.

Ape lagi, aku pon gi la dekat dier, dan aku pon telanjang la same. Time tuh aku nyer batang pon dah stim giler. Tak ingat lain dah. Aku dah giler nak jolok lobang kat depan mate aku tu. Terus jer aku try nak jolok pantat budak tu. Tapi dier menjerit nak lari takut. Tapi aku keras ugut dier.

"Kalau ko tak nak teruk kena pukul, baik ko jangan menjerit. Kalau menjerit pon, tak de orang nak tolong ko..."

Baru ler dier diam sikit, sebab takut kena pelempang aku. Pastu aku aku pukul lak dier.

"Nanti aku bagi la aiskrim.... tapi mestilah bukak kangkang ko luas²."

Dier pon cepat² la buat cam tu. Memang sehabis² dier bukak kangkang dier. Terbeliak biji mata aku, biler tengok dier bukak kangkang luas cam tu. Batang aku pon macam dah berasap kerasnya. Aku pon terus la projek aku. Aku terus jolok pantat dier. Bila sampai dalam aku terase susah nak masuk. Tapi biasak la tu. Pantat budak 9 tahun la katakan...! Mestilah kecik dan sempit lobang dier. Dah pulak tu belum pecah lagi dare dier tu.....!

Bile aku jolok lobang sempit tu, budak tu mula mengadu sakit. Aku cuba pujuk dier.

"Lek nanti, aku bagi banyak aiskrim. Tapi kalau nangis..... sakit je ko dapat.... asikrim tak dapat...!". Dalam pujuk aku ugut dier sikit. Pastu budak tu pon diam jer la. Walau pon dier sakit, tapi diam jerk sebab nak aiskrim dan takut kan aku...!

Time nak terpancut tu lah paling best skali. Aku talekan batang betul² ke mulut dier dan berkate....

"Ni ha aiskrim ko nak tu....!" Ape lagi, terpancut mani aku kat mulut dier.

Dier pon nangis. Tapi biler aku suroh diam, die diam balik. Korang tau sebab ape dier takut sangat ngan aku....? Sebab abang dier slalu kene tibai ngan aku. Tuh la pasal dier takut aku lak tibai dier nanti....! Tapi dier tak sedar yang dier dah kene tibai nih...!

Sesudah pancut nak sambung balik rase macam lain lak. Aper lagi, aku suroh budak tuh blah. Tu pun pas aku cakap ngan dier....

"Ko jangan bagitau sesiapa..... Kalau ko bagi tau, aku tibai ko ngan abang ko skali...!" Dier cume diam sambil mengangukkan kepale dier sahaje..

Aku ape lagi, balik la rumah terus mandi..... supaye dapat hilang kan kesan air mani di batang ku, supaye tidak melekat di seluar dalam aku. Pastu aku tidur.


Nukilan
"nasir [hero segamat]"
"aizat_kl@hotmail.com"

Tiada ulasan: