Ahad, 14 September 2008

First Oral

Aku sebenarnya baru jek masuk site SexMelayu nih... hahaha... nak tergelak campur stim bila aku baca cerita2 kat lam nih. Ada darinya mempunyai persamaan dengan apa yang aku alami 6 bulan lepas. Peristiwa yang pasti membuatkan aku melancap bila teringatkan balik...

Masa tu aku baru jer bekerja kat tempat baru di KL dan takder awek masa tu. Aku nih kalau jln sengsorang...memang buat muka innocent...control beb... Dalam tak sedar ada satu makwe nih asyik daring kat aku dekat tempat menunggu bas depan Ampang Square tu sewaktu aku balik kejer... Dah lama rupanya dia perhatikan aku.. aku biasa ler..buat muka innocent... malu pun ada.. hahaha

Until oneday, kitaorg naik bas yg sama dan dia duduk kat depan aku.. tiba2 saja .. masa bas jalan dia duduk sebelah aku...dia nak berkenalan katanya... aku dalam keadaaan terpinga2 setuju jek. Dia nih memang lawalah orgnya...seakan2 cina...rambut panjang, body dia okaylah gaks... ada isik...putih melepak...memang taste aku ler.

Sejak itu kami rapat dan hingga satu malam dia ajak aku datang umah dia dan ambik dia dating naik keter mak dia. Aku set jer. Kami pun berjalan round KL malam tu. Tiba2, dia menyuruh aku berhenti keter kat satu tempat gelap..(kat celah building apa..aku pun tak ingat)...

Dia menoleh ka arah ku dengan muka yg amat seksi..bibirnhya yang kemerahan kerana dek gincu amat seksi... aku nih memang cepat stim kalau tengok bibir pompuan nih....Aku terpinga2...tapi batangku pada masa tu dah mulai naik dah. Tanpa bicara, dia merapatkan dadanya pada badan ku...aku terpaksalah tarik seat keter kebelakang sket... batangku semakin keras... banyak dah kot air mazi yg kuor masa tu....

Aku nih nak dikatakan baik sangat tak jugak... selalu jugak aku layan filem blue dan melancap....biasalah org lelakikan...hahaha.. Berbalik pasal citer tadi....dia mencium perlahan2 bibir aku nih... dan bila saja terkena ciuman dia... aku semakin galak...nafsu aku semakin kuat berahinya... aku pun berkuluman lidah dengannya hampir 10 minit...sesak aku dibuatnya...fikiran aku melayang seketika (khayal ler tu) maklumlah pertama kali cium pompuan nih...

Tiba2 dia berbisik..dia nak tengok batang ku...ku tanya kenapa?...(bodoh & lurus bendul aku masa tu)... dia tak menjawab lalu kembali mencium leher aku...dia kata leher aku seksi...ahahhah..tergelak laks aku... tiba2 tangan dia terus melekat kat batang aku dari luar seluar jeans aku....aku tersentak dan batang ku berdenyut2....tanpa byk cakap...dia suruh aku membaringkan seat keter tempat aku duduk...aku seperti budak baru belajar, ikut jer (memang pun)....Dia mengusap2 batang aku dari luar seolah2 mintak keizinan dari aku agar berinya pada dia....Aku dah memang tak tahan lagi masa tu...lalu aku terus membuka zip seluar aku... zassss... tertegak keluar batang aku... dalam 6 inci kot...

Dia terus mengengam batang aku dan melancapkannya... lutut ku dah mengigil2 tahan kesedapan. Tanpa disuruh dia terus menghisap batang aku yg masih teruna masa tu...ahhhhhhhhh.... aku mengeluh kesedapan.... dia menghisap dan mengulum batang aku dengan rakus sekali...sampaikan telur2 aku pun dinyonyotnya. Macam nak terpancut jer aku rasa...tahan tahan... aku rasa dia nih memang dah ada pengalaman...

Lama juga dia menyonyot batang aku sampai hilang gincu bibir dia... aku masa tu tahan jek kenikmatannya sambil tangan aku bermain2 dengan puting tetek dia yang semakin lama semakin besar. Tiba2 aku rasa dah nak terpancut... aku cakap kat dia yg aku dah nak terpancut... dia tak peduli sambil terus menghisap2 sambil melancap2kan batang aku....macam budak kecik jumpa puting gayanya...(dalam hati aku ...memang dah kaki hisap batang dia nih).....Aku dah tak tahan lagi dan terus terpancut air maniku ke dalam mulut dia....dia menjeling kat aku sambil tersenyum...aku tengok habis air mani aku masuk dalam mulut dia...takut gaks aku nanti meleleh keluar kat keter bapak dia nih....aku tersenyum kepuasan.

Lepas dia telan semua air mani aku...dia kembali nak cium aku sambil tangannya masih memegang dan mengusap batangku...dia nak cium aku..namum aku tolak pasal tak mahu bau air mani aku sendirik...lepas tu aku pun start enjin kereta nak balik...sepanjang masa nak balik pun...sempat dia nyonyot batang aku lagi... sejak dari peristiwa itu dia sering blowjobkan aku.. Dia kata dia suka batang aku...Yang herannya..aku tak penah nak fuck cipap dia....aku prefer blowjob jek...pada awek2 yang nak rasa kesedapan menghisap batang aku nih...bolehlah mail aku kat ins73@yahoo.com....hahahha...nanti senang2 aku mail laks cerita aku mengoralkan awek lain... c u folks


Nukilan
"Unknown"

Tiada ulasan: