Rilex@Zello

hi all, demi seiring dgn dunia digital ni, abg dah createkan satu channel di Zello untuk kita semua berkomunikasi secara realtime melalui voice chat melalui semua henpon (Android, Iphone, Blackberry dll) tanpa memberi nombor henpon pada strangers. Harap semua dapat memanfaatkan servis ini. Perkakasan yg perlu = Smartphone spt diatas. Software yg perlu didownload = "ZELLO", cari je kat Market/AppStore (Free aje). bila dah register, cari channel = "Abgh3nsem". Masukkan password channel = "ABGH3NSEM" (semua huruf besar). so siaran 24 jam tanpa henti. sambil baring pon boleh chat. tak percaya??? sbb abg dah try. hahahahaha. bagi yang kurang kebernian dan kemachowan, korang chat kat web dah le.. wahahahaha. selamat bersembang.

Pengikut

Password = AbgH3nsem (All Caps)

Ahad, 17 Ogos 2008

Pengalaman Di Universiti

Jones,

Ni aku ada nak cerita sikit pasal pengalaman aku masa "first time" dulu. Aku harap kau boleh publish kat website kau yang menarik tu.

Ceritanya begini;
Benda ni berlaku pada tahun 1995, masa tu aku baru berumur 21 tahun. Aku belajar kat salah sebuah universiti kat selatan kuala lumpur (tekalah yang mana satu...!) Aku ni tak la handsome sangat. Ada yang kata kurus sangat, dah la tu konek aku pun tak la besar sangat. Masa dia 'tidur' lebih kurang satu inci dan bila dia tegang dapatlah 5 1/2 inci, Kira ok la kot. Warna konek aku agak gelap. Bulu pun kira lebat jugak, tapi selalu trim! Kalau aku melancap, masa nak pancut konek aku jadi 'extra' keras dan kepala dia jadi merah/purple.

Masa kat uni, aku ada minat sorang awek ni. Kita panggil dia 'N' ajelah. Dia sama course dengan aku, berasal dari Kota Tinggi, Johor. Tinggi dia lebih kurang 5'3", agak slim, dan aku rasa tak lebih 50kg. Berkulit kuning telur, macam ah moi sikit. Rambut dia pada paras bahu dan agak lurus. Tetek dia pula tak besar dan tak pula kecik, 32B.

Satu hari semasa lecture, aku duduk sebelah dia dan cuba berbual. Dia pun layan aku. Aku ajak dia keluar pergi KL. Weekend tu kitaorang pun pergi jalan kat bukit bintang, lot 10. Lepas tu pergi tengok wayang. Dalam panggung tu aku try pegang tangan dia, dia bagi. Masa tu aku dah stim dah. Lepas tu 3-4 kali kitaorang pun keluar, masih 'stage' pegang tangan lagi.

Lepas sebulan berdating, aku cuba kiss dia dan responnya amatlah memberangsangkan. Bukan setakat kiss, aku bagi dia lovebite kat leher dan dia pula bagi aku lovebite kat dada. Mulai dari saat itu, bila ada saja peluang kami akan bercium dan bergigitan.

Dah sebulan bercium dan bergigit aku try raba tetek dia pulak. Mula-mula dia tak bagi tapi lepas try 2-3 kali dapatlah aku meramas, menjilat, menggigit teteknya yang lazat itu. Puting dia warna cokelat dan taklah besar sangat. Lepas tu aku suruh dia pegang konek aku. Dia macam pandai aje. Lalu aku pun terus suruh dia bagi aku blowjob. Tak sampai seminit aku dah terpancut dalam mulut dia. Lepas tu selalulah aku mendapat kenikmatan tersebut darinya.

Satu hari aku ajak dia pergi PD. Aku book bilik kat ming court. Sampai aje kat bilik, kitaorang pun terus beromen. Cium, gigit, hisap konek, jilat pantat semuanya ada. Aku siap "cum" sekali. Tapi sebab masih berasmara konek ku jadi keras balik. Pantat 'N' sudah sangatlah basah. Tiba-tiba aku meletakkan kepala konek ku di bibir pantatnya. Kami sama-sama terdiam. aku tanya "boleh tak?" Dia mengangguk.

Maka dengan perlahan lahan aku memasukkan konek ku ke dalam pantatnya. Dia megerang kesakitan. Konek ku juga terasa sakit kerana lubangnya terlalu ketat. Setelah mencuba dengan payahnya, aku dapat juga memasukkan keseluruhan batangku ke dalam pantatnya. Semasa ku menarik konek ku keluar, terdapat kesan darah di sepanjang batangku. Kami cuma dapat berlayar beberapa mint sahaja kerana dia merasai kesakitan. Untuk melepaskan syahwat, aku pun melancap dan pancutkan ke atas mukanya. Lepas tu kami sama-sama menangis kerana terlanjur.

Seminggu lepas tu kami main lagi. Kali ni di rumah sewa member aku. Setelah seminggu aku practice dengan memasukkan jari ku ke dalam pantatnya, kali ni barulah sangatlah seronok rasanya. Kami bermula pada pukul 9.40 malam, baring atas kalit sambil berciuman. Tangan kami berada di merata tempat. Tangan ku meramas teteknya. Jariku menjolok pukinya sambil dia pula meramas konek ku.

Lepas tu kami pun buka baju dan membuat posisi 69. Seluruh teteknya ku berikan lovebite, dan 'N' pula menyuruh ku pancut ke dalam mulutnya. Selepas mengeraskan balik konek ku, kami pun mula 'berlayar' dan kali ni aku terpancut pula ke dalam pantatnya...!


Hasil Nukilan
"naffizs@yahoo.ie"

Tiada ulasan: