Rilex@Zello

hi all, demi seiring dgn dunia digital ni, abg dah createkan satu channel di Zello untuk kita semua berkomunikasi secara realtime melalui voice chat melalui semua henpon (Android, Iphone, Blackberry dll) tanpa memberi nombor henpon pada strangers. Harap semua dapat memanfaatkan servis ini. Perkakasan yg perlu = Smartphone spt diatas. Software yg perlu didownload = "ZELLO", cari je kat Market/AppStore (Free aje). bila dah register, cari channel = "Abgh3nsem". Masukkan password channel = "ABGH3NSEM" (semua huruf besar). so siaran 24 jam tanpa henti. sambil baring pon boleh chat. tak percaya??? sbb abg dah try. hahahahaha. bagi yang kurang kebernian dan kemachowan, korang chat kat web dah le.. wahahahaha. selamat bersembang.

Pengikut

Password = AbgH3nsem (All Caps)

Ahad, 17 Ogos 2008

Pakistan

Aku dan isteri ku mempunyai keinginan sex yang tinggi, kami sering mengadakan hubungan sex hampir setiap malam. Isteri ku mempunyai tubuh yang agak menarik tetek nya yg bersaiz 38 amat mengiurkan kalau dilihat, bayak mata lelaki akan memandang kalau isteri ku memakai baju low cut. Dia juga sering mengenakan g string yang menampakan alur pantat bila memakai seluar ketat, isetri ku suka mengenakan g string berwarna terang dan seluar ketat putih yang agak jarang, so ia akan menampakan g string yg dipakai.

Satu hari kami bercadang untuk membeli karpet di suatu tempat yang kalau tak dibagi tahu pun kamu akan tahu tempat ne, Aku sering dapat tahu mat-mat Pakistan tu kalau namapak perempuan cantik tentu dapat tawar harga murah. Pernah satu ketka aku pergi seorang diri nak beli karpet, mat Pakistan tu kata kalau abang bawa akak tentu harga boleh kurang lagi so aku pun tak jadi beli pada hari tu. Aku pun menceritakan pada isteri ku tentang perkara ini dan dia kata ok lah saying nanti I pergi beli pakai seksi tau, ayang tak marah ke kalau mamat Pakistan tu tergoda ¡§ aku kata biar lah apa dia nak buat, kalau dia nak raba ayang bagi ke jawab isteri ku tengok lah tak tau lagi la .

So isteri ku memakai baju yang low cut dan seluar ketat warna putih and g string hitam. Kalau dilihat betu-betul memang nampak seluar dalam dia. Pada hari tu isteri ku yang drive, so dia turun kan aku agak jauh dari kedai tu, kami tak nak mereka tahu yang kami datang berdua, supaya mamat Pakistan tu tak takut, kalau I ada mesti dia tak berani nak kacau isteri aku.

Isteri ku kata ok sayang, tunggu sampai I cal baru datang ok dan aku pun mencium isteri ku sebeum turun kereta. Isteri ku mengenakan pewangi cd nya yang harum amat memberahikan. Aku pun berjalan seorang diri , batang ku mula mengeras membayangkan apa yang akan terjadi pada isteri ku nanti. Aku cuba mencari ruang untuk melihat apa yang akan berlaku, akhirnya aku dapat tempat yang agak sesuai iaitu disebelah kedai tu yang tingkapnya tak berlangsir, So aku pura-pura berdiri menunggu kawan, dari tingkap tu aku boleh nampak apa yang akan berlaku tanpa disedari oleh penghunai dalamnya kerana banyak karpet yang didirikan. Aku lihat bini kau sedang dilayan oleh seorang mamat Pakistan muda dan agak handsome gak macam artis bollywod da. Aku tak dengar apa yang mereka cakapkan tai aku lihat mamat tu mula menunjukkan karpet pada bini ku, sesekali bini ku tunduk depan mamat tu nak tengok karpet maka nampak lah dua buah dada dia yang besar tu. Mamat tu semakin rapat kat bini ku, tiba-tiba dia ramas tangan bini ku dia suruh rasa bulu karpet tu. Isteri ku menurut aja. Mereka terus rancak berbual dalam kedai tu, masa tu hari agak petang dan kami pergi pada hari biasa , so tak ramai orang yang datang. Mamat paki tu ajak bini ku ke ruang belakang sikit untuk tengok karpt lain , tempat tu agak tersorok dari pandangan orang dari depan kedai. Isteri ku menurut aja mamat, Ku lihat mata di asyi melihat punggung isteri ku masa dia berjalan ke belakang. Saai dibelakang mamat tu berdiri sebelah isteri ku dia ramas lagi tangan isteri ku, isteri ku membiarkan aja, dia semakin rapat dan ,mengeselkan badannya ke punggung isteri ku, dia menolak badan isteri ku ke karpet yang banyak tu, dia semakin ganas di ramas bontot iseri ku dari belakang dan dia ramas buah dada isteri ku, melihat keadaan tu batang ku tegang sekali. Tiba-tiba mereka berhenti dan mamat tu pusingkan badan isteri ku dan ku lihat tangan isteri ku tereletak kat celah peha mamat tu sedang mengengam sesuatu kat situ. Setelah hampir lima minit aku lihat mereka pun berjalan kehadapan, dan mamat tu pun melipat karpet, dan isteri ku terus pergi membayarnya di kaunter, Ku lihat mamat tu memikul karpet berjalan ke kereta ku diikuti oleh isteri ku. Aku ingat tentu dah habis takat tu aja , rupanya mamat tu naik sekali kereta ku dan duduk di hadapan. Kejap lagi hp pun ku berdering ku lihat nombor isteri ku

Hello ayang, mamat Pakistan ne tak tahan lah di nak kiss I ok ke, di ada dalam kereta ne batang ku semakin menegang dan jawab

ok lah sayang jaga diri baik-baik ok isteri ku kata
ok I terpaksa bawa dia keluar jap kat sini ramai orang lah, ok sayang, nanti I call u bila da selesai bye

mereka terus bergerak dan masa dia melalui depan aku, ku lihat mamat tu bukan main happy lagi, tangan dia da kat peha isteri ku. Aku terpaksa menunggu kerana tak tahu apa yang akan berlaku pada isteri ku. Kereta ku terus meluncur laju meninggalkan aku di situ.

Setelah menunggu hampir 25 minit telephon ku berdering, ku lihat nombor isteri ku helo sayang tungu kat kedai masa I turun kan u ok , I dah nak sampai ne ok sayang¡¨ jawab ku. Hampir 15 minit gak ku tunggu baru isteri ku sampai, dia kelihatan ceria aja, aku terus masuk dalam kereta. Aku tak sabar nak tahu apa yg berlaku.ku lihat ada bekas tisu kat atas kusyen basah lak tu, ni dah tentu air mani mamat paki tu , sangka ku. macam mana sayag tadi best ke¨ mesti lah best , macam keluar dengan Salman Khan lak rasanya¡¨ jawab isteri ku. Cerita lah sayang, batang I dah tegang ne, tak tahan¡¨. Ku lihat baju isteri ku terlondeh sikit dan seluar dia pun zip tak abis dan basah kat celah peha.

masa kat dalam kedai tadi pun mamat tu dah tak tahan tengok I punya buah dada ne, masa I tunduk dia asyik teguk je , pas tu dia kata nak tengok lagi buah dada I, dia kata dia geram nak ramas¡¨ so I kata tak leh sini org nampak. dia Tanya I dah kawin ke. I jawab dah tapi suami I tak datang, tu yang dia berani nak ramas tangan i. ¡§sayang rasa apa masa dia ramas tangan¡¨ I biarkan ja. Best gak tangan dia kasar betul, geli I bila dia usap jari I kat dalam kereta tadi¡¨ jawab isteri ku.
¡§masa dia gesel kat belakang I tadi I rasa batang dia keras betul I letak tangan I kat bontot, I kena batang dia, I ramas, tu yang dia tak tahan dan dia ramas tetek I, dia tahu I dah tak tahan, so dia ajak keluar. sory sayang I dah tak tahan tadi, sayang marah ke¡¨ tak ,I tak kisah asal u ok, best gak dengar cerita sayang ne¡¨ jawab ku. Batang ku semakin mengeras, tangan isteri ku terus meramas batang ku yg telah ku keluarkan.

masa I naik kereta tadi mamat tu nama dia salman, dia dah tak tahan terus pegang tetek I, masa tu I baru gerak je, dia ramas buah dada I¡¨ ¡§abis tu, u buat apa lak¡¨ Tanya ku

I pun naik lemas, I letak tangan I kat peha dia, tangan dia terus selak baju I, dia nak isap masa tu gak, tapi I kata sabar la nanti I berhenti kat tempat yang sunyi sikit so di terus ramas tetek i. sampai dekat kawasan perumahan yang tebengkalai tu I pun berhentikan kereta. Si salman tu terus je terik tengkuk I dan cium I, I tak sempat nak berhenti betul lagi, dia dah gian sangat, dia gomol, sambil tangan dia ramas tetek i. ¡¨ Batang aku semakin tegang dan isteri ku mengosok kepala bantang ku yg semakin berair tu.

Lepas tu salman terus buka zip seluar I dan meramas g string I, sambil tu dia buka zip seluar dia dan keluar kan batang dia yg dah tegang tu, dia suruh I ramas. I pun ramas la, dia terus kulom lidah i. hampir nak lemas I di buat nya. Jemri dia terus menyelak g string yg I pakai sampai basah bibir pantat di buatnya. Kepala I ditarik nya dan dibenamkan kat celah peha dia, I terus kulom batang dia yang dah berair tu, nasib baik masa tu hari dah nak malam dah mula gelap so org pun tak nampak kereta I parking kat situ. Kami terus bergomol dengan salamn semakin ganas habis baju I di bukanya, batang dia semakin tegang dan keras. G string I dah hampir koyak di kerjakan. Batang ku semakin keras tak tertahan mendengar cerita isteri ku.

Lepas tu saying wat pa lagi Tanya ku. Kerana salaman dah tak tahan , I pun alih kan kereta kekawasan yang agak jauh dan kami pindah ke tempat duduk belakang. Salman terus menarik seluar I dan menanggalkan seluar dia. Batang dia yag dah tegang teus terpacak. I pun naik atas peha dia, batang dia terus masuk dalam I punya, salaman terus menghisap tetek I, batang dia semakin laju di sorong tarik. ¡§Panjang ke batang dia tu¡¨, ¡§boleh tahan gak dalam 6 inchi¡¨ jawab isteri ku. Salman yg semakin ganas terus memancut kan batang dia kat peha I, banyak sekali airnya. Tetek I tak dilepaskan dia terus hisap denan rakus. Oh bestnya aku dah tak tahan terus terpancut kat tangan isteri ku, Oooo sayang best tak batang salman tu, best lah sayang jawab isteri ku.

Lepas tu kami terus cepat-cepat kena kan pakaian dan bergerak dari situ, masa dalam kereta tu salaman terus meramas tetek i. Dia kata kalau boleh nak lagi tak puas lah. So you macam mana Tanya ku, I nak lah tu pun kalau sayang bagi¡K.

Semenjak dari hari itu isteri ku sering ke kedai tu untuk berjumpa salman¡K.bila balik kerumah dia akan menceritakan pada ku dan kami terus melakukan hubungan sex dengan penuh berahi.


Nukilan
"Unknown"

Tiada ulasan: