Rilex@Zello

hi all, demi seiring dgn dunia digital ni, abg dah createkan satu channel di Zello untuk kita semua berkomunikasi secara realtime melalui voice chat melalui semua henpon (Android, Iphone, Blackberry dll) tanpa memberi nombor henpon pada strangers. Harap semua dapat memanfaatkan servis ini. Perkakasan yg perlu = Smartphone spt diatas. Software yg perlu didownload = "ZELLO", cari je kat Market/AppStore (Free aje). bila dah register, cari channel = "Abgh3nsem". Masukkan password channel = "ABGH3NSEM" (semua huruf besar). so siaran 24 jam tanpa henti. sambil baring pon boleh chat. tak percaya??? sbb abg dah try. hahahahaha. bagi yang kurang kebernian dan kemachowan, korang chat kat web dah le.. wahahahaha. selamat bersembang.

Pengikut

Password = AbgH3nsem (All Caps)

Selasa, 19 Ogos 2008

Bidan Kampung Part 2

Brader percaya tentunya pembaca ternanti-nanti sambungan kisah brader dalam part 1. Kepada member pembaca yang hantar email, brader mintak maaflah kerana tak dapat respond permintaan kau orang setakat nii. Sambungannya....alkisah Bidan Kampung.

Kira-kira selepas projek kali pertama dulu..kepala otak brader memang mereng semacam. Penangan henjutan dan goyang dangdut Bidan nii sememangnya brader bawa kemana-mana. Ada ke patut satu malam tuu..brader henjut akak kau luar biasa semacam. Coznya, brader bayangkan yang akak kau tuu macam bidan Kampung yang kegianan tuu. Oh yaa..ada pembaca tanya siapa nama bidan tu ? Lupak lak..nama dia Juhana...kita panggil dia Juha udahlah.

Part 2 dimulakan bilamana akak kau ( isteri brader ) dah nak hampir masa bersalinnya. So, biasalah..atas permintaan Juha, pemeriksaan saat akhir akan dibuat dirumah brader aje. So, sampai hari pemeriksaan tuu..brader start kapcai ke klinik bidan tu. Hari lak lebihkurang pukul 12.00 tengahari..brader fikir tentunya tak ada sesiapa buat pemeriksaan di klinik lagi. Yang buatkan brader tak sabar ialah..bilamana Juha akan membonceng di belakang brader...sure brader lipat baring dan pecut macam eddie Lawson ( zamana brader tu..mamat ni tengah top ) supaya si Juha peluk brader kuat-kuat..Kena lak puting tetek yang tajam dan keras tuu..phuff..pondanpun boleh pencen berniaga..

Sampai kat klinik brader tengok ada sorang mak bunting sedang menunggu untuk pemeriksaan. Sorang lagi lak dalam bilik pemeriksaan. Brader bagi salam ala kadar..

" Bang J....., tunggu kejaplah, ada dua orang lagi ni Juha nak periksa..naiklah dulu, kat dalam rumah tu ada si Ripah..temankan kan dia borak " lancar si Juha sound brader macam Wan Zahela membaca berita kat TV3 tu.

" Hai.sorang aje nampaknya Ripah ? tungguh Juha ke " brader mulakan ayat Yahudi kepada si Ripah. Untuk maklumam pembaca yang miang sekelian, Ripah ( Saripah )ni adalah Janda anak dua yang baru berumur 33 tahun. bekas suaminya meninggal semasa memandu bas ekspress. Kat Bukit Tinggi, Bentong..ala ada keluar TV tempoh hari.

" Ah...Bang J, cadang nak ajak Juha pergi cari pucuk paku lepas dia kerja nanti...Bang lak ni nak buat apa? " penjelasan Ripah sambil mengesotkan punggungnya ke tepi kerusi kusyen panjang yang dia duduk.

" Bang ni hajat nak bawah Juha ke rumah kejap..nak periksa akak kau tuu...nak balik malas lak..dia suruh tunggu kejap " lancar brader mengayat sambil mata brader memandang buah dada si Ripah. Tambah lak Ripah ni jenis pakai T Shirt yang tak berapa longgar. Buah dadanya nak kata besar sangat taklah tapi kalau setakat sebelah tangan Hulk Hogan melekap berbaki lagi. Tak geram ke kekawan ?

" errr..bang J perati apa ? " soalan PMR dari Ripah. " dasat betik kau Ripah..ngapa besar sangat...tak sakit ke kau gantung kehulu kehilir " Ala biasalah orang sekampung macama kita orang ni..berbahasa mesra.

" hiss ...kesitu lak Banj J nii..akak kan dah ada di rumah tuu..tak puas ke ? You all pun tau..Ripah ni cakap sambil bagi respon macamana ? sebijik macam maknyah lepas bersoleh..gian batang.

" ala akak kau..betiknya suku dari kau ripah...abang tengok betik kau..lapar lak...boleh abang rasa..manis ? masin ? " sambil brader dekat pada Ripah yang nampaknya tak berusaha untuk menyelamatkan diri.

Dipendekkan cerita...

muat-muat tapak tangan brader meramas betik si Ripah nii...lazatnya tak leh diceritakan. Lembut, segar dan rangup ? okey bahasa ?...si Ripah lak..mulalah buat pejam pejam mata sambil mendengus...macam orang tua naik tangga flat. " Hiss..Hiss..arhhhh...geli bang J..tak tahan geli nii... " rengek Ripah yang sungguh membuatkan batang brader terus terpacak. Memang jensi batang tak sekolah...ada ke patut orang tak pelawa dia dah siang-siang menjengul.

Acara ramas meramas betik si Ripah brader sempurnakan dengan berhemah dan melepaskan gian dan geram selama ni. Brader tak peduli sangat kat tempat lain...rancak meramas ...sedar sedar batang brader dah menghala ke muka si Ripah ni. Nasib baik dalam seluar kaalau tidak mau..lebab muka si ripah ni kena libasan batang brader ( perasanlah gua ).

Terus di unzip. Mencanak batang puaka sekor ni. Tanpa menunggu lampu hijau menyala...terus dijilat..usap dengan lidah lantas di kulum anunya brader. Berdecit..lecup lecap...sampai kepangkal..telur pun tak dibazirkan..Dilumuri dengan seadanya air liur si Ripah. Perlawanan berterusan..jari brader di betik ripah dan lidah ripah di batang brader, tangan ripah kat mana ? mana lagi...menanggalkan seluar brader dengan seluar dalamnya sekali..dan mengenepikan baju T dan kainnya sekali. Bogel dik oii...Janda anak satu ni kalau tak diketahu asal usulnya maunya diconfirmkan seperti anak dara sunti. Kulit putih melepak...solid..bulu kemaluannya hitam berkilat..rapi.

Tektik brader untuk foreplay lebih lama nampaknya tak jalan. Tambah pulak brader risau buatnya..si Bidan ni masuk kerumahnya...out brader.

Setelah memastikan lubang kemaluan Ripah bersedia dengan air mazi yang seadanya untuk menerima kunjungan batang brader. Brader pun mulalah meneroka kepala batang brader ke lubang kemaluan ripah.

" Pelan Bang...lama tak merasa nii... "
" Ala bukan sakit sedap...bukan lama sekejap " sempat brader mengeluarkan wasiat.

Zup..Zrukk..Zlupp...batang brader selamat ditanam di lubang kemaluan Ripah. Brader mengambil masa seminit untuk menikmati lubang gersang ni. " Kemut sikit Ripah " permintaan kaum bapa dari Brader. Daya kemutan Burit Ripah tidak mengalah jika dibandingkan dengan Bidan tu..Sama-sama ada umphh..

" hentaklah bang.." Ripah membuat permintaan lagu.

" ok..tahan yak...abang hentak kuat kuat ni" dengan loghat Pahang Brader memberi arahan.

Aktiviti hentak menghentak batang ke lubang burit dilaksanakan dengan rakus dan tanpa belas kasihan. Batang brader lak memang belum mengecewakan. Sorong dan tarik...keluar dan masuk..." arghh..arghh..sedap bang..lagi bang...kuat lagi bang...Ripah sedap nii bang..lagi bang " kalu u all dengan dengar rengekan Ripah maunya melancap kesorangan lau kau dikk oi.

Saja nak bagitau...aktiviti tu brader buat secara doggie style. Ripah meundukkan muka ke kusyen dengan bontot menghala ke belakang. Brader lak berdiri dibelakang dengan tangan kemas memegang bontot Ripah. Memang sidap posisi ni...tak memenatkan.

" Bang...Ripah nak tukar.."

Brader pulak duduk atas kusyen dengan ripah mengangkang atas batang brader dan lubang buritnya 90 darjah di atas batang brader. Pelan Ripah memasukkan batang brader kelubangnya. Pejam mata Ripah....Brader lak tanpa menunggu masa kecemasan terus menghisap tetek Ripah yang bulat segar tu. Ripah lancar menaikkan dan menurunkan punggungnya dan tentunya u all tahu bagaimana batang brader di dera dengan kegiatan tan bertanggungjawab Ripah tu..

" Laju Ripah..Laju...abang nak keluar ni..." brader bersuara macam benggali bawak kereta lembu.

" tahanlah bang..ripah geram nii..arghh..bang sedap bang...besar batang bang nii.. banggggg.." Ripah membebel.

Kerjasama Israel antara kami berlanjutan dengan peluh dah lejun di badan brader..Ripah lak sikit macam orang kena histeria...adalah lebih kurang 20 minit pertarungan berlangsung dan tiba-tiba...

" Husss...sedapnya berkebun " Kita orang dikejutkan degan suara Juha yang tak bila muncul di sebalik pintu. Juha tak perlu di suruh..terus menguncikan pintu dan hampir kepada brader...

Ripah tergamam..." tak apa Ripah...Juha ni sporting.." " ok Ripah.. kamu teruskanlah...Juha nak tengok aje.." Terus Juha duduk sebelah Brader sambil tangannya mengusap-usap perut brader. Dalam malu kemaluan Ripah meneruskan henjutan tapi tidaklah serancak tadi..

Melihatkan Ripah macam tak bersungguh..Juha turut membantu dengan meramas buah dada Ripah. Geram jugak si Juha dengan betik si Ripah ni. Tak cukup dengan meramas..Juha pulak mula menghisap betik Ripah dengan rakusnya. Ripah kembali kuyu...

" Kejap Ripah..akak ambilkan sesuatu..." Juha berhenti dan bangun menuju ke dapur. Rupanya Juha datang semula dengan membawa sebijik terung yang sederhana besar dan sebotol minyak angin.

" Ripah rasa yang nii..pasti gila " Juha memberikan pedoman. Terung tersebut dilumuri dengan minyak angin berkenaan dan Juha meminta Ripah mengeluarkan Batang Brader dari Lubang Buritnya. Setelah dilumuri minyak angin...terung tersebut dimasukkan ke dalam lubang puki Ripah. Hasilnya..Ripah meraung kesedapan bilamana Juha menyorong tarik Terung di dalam Pukinya. " Panas Kak..panas kak...sedapppp..bang..." raung kecil Ripah sambil tangannya memegang kemas kaki kusyen.

" Bang J...kasi Ripah makan ais krim " Juha memberikan arahan...Tanpa banyak soal..brader pun terus menghunuskan batang brader ke mulut Ripah..menyorong tarik di dalam mulut Ripah hingga membuatkan Ripah tak mengeluarkan sebarang suara.

Juha dengan Terungnya di Puki Ripah. Brader dengan Cotar di mulut Ripah....kegiatan dipercepatkan hingga membuatkan Ripah mengelupur kesedapan.

" Arghhlk....ughlkk..glukkkh..." Ripah makin kuat mengigil. Mungkin disebabkan kepanasan puki dengan hentakan ganas dari Juha melihatkan Ripah merah padam menahan sedap...brader tiba kepuncak juga akhirnya... " critt..crittttt...air keramat brader dilepaskan di muka Ripah..sebahagian memasuki lubang hidung dan ada yang mengalir ke mulut Ripah. Pancuta seterusnya di halakan ke muka Juha..langsung Juha mengulum batang brader dan menelan segala saki baki air mani.

Ripah pulak masih mengerutkan muka menahan deraan luar jangka.." Kak tak tahan dah kak..ripah tak tahannnn..". Langsung Juha memberhentikan kegiatan tak bermoral tu..dan terus Ripah memejamkan mata. Lelap..kesedapan...di atas lantai ruang tamu Juha.

Sambil Ripah..terbujur kesedapan ...Juha pulak membuat permintaan supaya brader menghilangkan kehausan dia.

" bang J..Juha nak jugak.tak kira..."

" ala abang dah lembik nii.."

" tak kira...nak jugak kalau tidak..lain kali abang tak merasa terus burit Juha "...

bersambung lah dikkk...Part 3.


Nukilan
"Unknown"

Tiada ulasan: