Ahad, 17 Ogos 2008

Azrina

Hello, my name is Azrina , umur 24. I dah kahwin dan ada anak dua . I kerja sebagai seorang waitress di sebuah kelab golf di KL. Inilah kisah experience I tentang sex tapi bukan dengan husband I tapi somebody else. Di kelab tu ada seorang pengurus kelab yang muda dan bujang , nama nya just call him Lan. Masa 1st day dia masuk lagi I dah nampak dia daring saje pandang I. One day dia panggil 1 masuk office, jam 6.20 petang, orang lain dah balik tinggal Lan sorang saja. Waiter waitress ada hal lagi. Masuk saja bilik dia , dia terus kunci pintu bilik , katanya adahal private & confidential. I terkejut bila dia bagi tahu yang dia sukakan I walaupun dia tahu i dah kahwin. I cakap I tak dapat nak menerima cinta dia kerana I dah kawin walaupun I akui Lan ni memang menggoda setiap waitress di kelab tu termasuklah yang dah kawin macam I. Suddenly, (kita orang bebual dekat sofa), Lan datang duduk sebelah I . I dah berdebar-debar tak tau apa dia nak buat kat I. Dia pegang tangan I, I biar saja , i tak tahu kenapa, bila di cium pipi I pun I biarkan. Rasanya bila I tak melawan, dia pun terus kucup bibir I. I pulak tak tahu macamana tiba-tiba I rasa sedap dan terangsang dan terus membalas. Lan terus mengulum lidah I dan I balas dengan kuat. Terus Lan baringkan I atas sofa ofisnya. Perlahan-lahan Lan bukakkan uniform I. Mula dengan vest, kemeja dan seluar panjang I. Yang tinggal cuma bra dan seluar dalam I sahaja. I tengok mata Lan dan semacam tapi dia senyum saja. I tak tahu macamana I biarkan saja Lan buat pada I tapi I dah mula bergelora dan rasa terangsang semacam lalu I pun bingkas bangun dan I lucutkan semua pakaian Lan hingga tinggal seluar dalamnya sahaja. Jelas kelihatan zakarnya yang besar tegang didalamnya. I tak berlengah terus I tarik seluar dalamnya ke bawah. my god, besarnya zakar Lan. I dah stim sangat terus I masukkan zakar lan dalam mulut I. I kulum dan I hisap hingga berdecit-decit bunyinya. I dah high habis, I rasa air mazi I dah keluar.

Bila i dah puas, Lan pulak ambil giliran, bra dan seluar dalam I dah tanggal oleh Lan. Lan apalagi, terus menjilat dan mengggentel buah dada I dan meramas sepuas hatinya. I mengeluh kesedapan yang tak terhingga.tangannya sudah melewati keruang celahan paha I. Tangannya mengusik-mengusik disitu , Lan menjumpai biji I. Digentelnya sekuat hati hingga I tak tahan lagi. Air telah banyk melimpah dari dalam faraj I. Lan menurunkan kepalanya ke bawah dan terus menjilat dan menhulurkan lidahnya kedalam lubang faraj I. ' "Lan...sedapnya, ina tak tahan Lan, sedapnya", I mendesah di telinga Lan.

Lan terus mengangkangkan kaki I dan meletakkan zakarnya betul-betul di muka faraj I. faraj I rasanya berdenyut-denyut , I mengeluh lagi, berdebar-debar menanti kemasukan zakarnya yang merupakan zakar kedua selepas husband I. " Ina, are u ready for this, Lan tanya i. " Lan'its too late to back off. I dah tak tahan lan, cepatlah"Lan terus menolak masuk zakarnya ke dalam faraj I. " Lan, oh my god".

I menjerit bila zakarnya yang besar, tegang dan panjang itu masuk habis ke dalam faraj I. I rasa macam nak terkeluar segala isinya. Belum pernah I rasakan sebesar itu . Lan meneruskan urusan sorong tarik zakarya masuk dan keluar dalam faraj I. Ahhh...sedapnya Lan, lagi Lan, fuck me harder, fuck me" hanya itu saja keluhanyang mampu I keluarkan. kesedapannya sungguh tak terkata. belum pernah I rasakan sesedap ini. I dah 3 kali klimaks dan air melimpah ruah, Lan masih lagi meneruskan dayungannya walaupun dah 20 minit makin lama makin kencang dan akhirnya satu rejaman yang amat kuat dihentakkan faraj I. I menjerit" Lannnn...my god, sedapnya" dan serentak dengan itu, Lan memancutkan air maninya ke dalam faraj I sedalam-dalamnya. Setelah itu dikeluarkannya, masih banyak air maninya lalu disuapkan ke dalam mulut I. I terkejut namun I pun menjilat zakarnya dan menelan air maninya sehingga habis. sungguh lazat rasanya yang pertama kali i rasa air mani lelaki.

Kami berehat seketika namun selepas setengah jam kami bertarung lagi sebanyak 3 round lagi hingga pukul 10 malam ( masa kerja I tamat pukul 10 ). Belum pernah I merasakan kepuasan seperti ini sejak berumahtangga , suami I pun tak boleh lawan. Sejak hari tu, setiap kali time rehat dan selepas habis kerja kami akan melakukan hubungan sex sepuas-puas hati kami. bermacam-macam cara dan berbagai gaya. Anak I yang kedua lahir dalam masa kami menjalinkan hubungan ini, nampak seiras macam muka lan, dan I pun tahu itu anak I dengan Lan , benih Lan tapi husband I tak perasan agaknya. takpelah, I selamat.

Okaylah , sekarang ni time rehat I, i nak naik atas ke bilik Lan. I'm going to be fucked by him again today . Maybe i cerita lagi next story.


Nukilan
"Unknown"

Tiada ulasan: