Ahad, 17 Ogos 2008

Asrama

this ia a true story that happens to me during my undergraduate days insingapore. i berkenalan dengan seorang awek, namanya Su. We got to know during an orientation activity for the freshies. time tu, i dengan su are part of the organising committee. su merupakan gadis yang i selalu idam-idamkan. dia punya barang fuuuhhh... solid beb!!. pernah i tanya su wether dia ada boyfriend dan dia kata ada tapi i tak putus asa, i mesti try to get her.

oklah we got along very well for the activty n everything runs smoothly, takde problem. then on the last day of the orientation activity,we have some games for the freshies, time tu seniors pun sekaki take part.lepas games, su tanya i, boleh tak dia tumpang at my hostel, nak mandi dia cakap pasal dah berpeluh abis, i pun kata oklah.so we all drove to my hostel, di singapore ni, the hostel tak banyak problem, laki n pompuan semua boleh stay takde problem.

sampai di bilik i, su nak pinjam i punya tuala, dia punya tertinggal katanya, i kasi. su pun terus masuk toilet. i changed myself pakai t shirt sama kain aje, time tu i tak terpikir apa apa, tapi bila dengar su mandi di toilet, i punya imagination pun go wild. i bayangkan body su dan teteknya yang solid..mmmmm..kalau dapat tengok mesti stim punya. tak disedari tangan i pun merayap dan main mainkan batang i, terus naik!!.for your info,i punya konek ni panjang nya 14cm and the thickness is around 4cm...kira cukup untuk puaskan pompuan.

ok...usap punya usap, i tak sadar su dah keluar dan dia cuma berkemban aje, terperanjat i dibuatnya. apa u buat ni? tanya su. alamak paiseh rabak!!! i bilang sama su takde papa tapi i perasan su asik tengok i punya barang yang tegak dalam kain i.can i see it?, i tak penah nampak konek lelaki, su bilang. Wah!! ini can baik, i pun cakap it's my pleasure . pelan pelan su mendekat dan meleraikan kain i, kemudian seluar dalam i, tersembul konek i dengan gagah dan megahnya....su terus mengusap usap batang i pelan pelan, matanya terbeliak dan merasa kagum dengan pemandangan pertamanya ini. i biarkan su terus...kemudian su mula mencium kepala konek i, bergetar konek i dibuatnya, dan terus su mengulum konek i dengan mulutya... fuuuuhhhh sedap!!

nikmat!!!!. i terpikir mana su belajar ni semua. su mula menghisap batang i... sedut.... jilat.... sambil tanganya meramas ramas buah konek i. Mak datuk!!!... slurrrpppp ....nikmat macam nak tercabut konek i di sedut su. i semakin tak tertahan terus memancut kan baby juice i dalam mulut su sampai meleleh keluar dari mulut su.

i terus bangun dan melepaskan tuala yang melilit body su. tuala jatuh ke lantai dan pemandangan indah body su terpacak depan i. teteknya cukup mengiurkan dan i nampak putingnya dah tegang dan kememerahan. bulu dia pulak nipis aje, ni kalau korek pantat dia mesti best, i pikir. i pun bukak baju dan bawa su ke katil bujang i. i baring kan dia. i tanya su, she still can backout sekarang tapi su cuma cakap dia ingin merasakan nikmat yang di idam idamkan semua pompuan. i pun terus kiss her lips, lembut...lidah i, i masukkan dalam mulutnya.jari jari i memain mainkan puting tetek su... making small circles than bigger circles around her tits. dari mulut, terus ke pipi, telinga dan leher my kisses travel. i tengok su menutupkan mata dan nafasnya semakin irregular. su terus mendesah bila i mula memainkan kelentitnya dan i pun menghisap puting susu su. tangan su terus merayap ke konek i yang telahpun kembali tegang, su mainkan konek i sampai air mazi pun keluar. cukup puas hisap tetek, i kankangkan su. nampak jelas nonok su yang dah mula basah. i masukkan jari i dalam pantatnya..mak datuk.. macam banjir betul dalam pantat dia. i mainkan dengan jari...su makin kuat mendesah...ahhhh...ahhhh..ahhhh. i biarkan sampai su capai klimaks...habis jari i merasa kemutan pantat su. lepas tu i pun jilat pantat su...mmmmmm...masin tapi sedap...i sedut biji kelentit su dan su meramas ramas rambut i. i teruskan jilatan sampai su klimaks lagi...ahhhh....my god!!!!!. ziiii!!!!! dia call out my name. now it's my turn, konek i pun dah tak sabar nak get into action. pelan pelan i aimkan kepala konek I betul betul depan her love channel. i masukkan sikit sikit sambil i terus kiss dia punya tetek.fuuuhhh!!! pantatnya cukup ketat like a vice gripping my dick...i tengok su dah tenggelam dalam lautan nikmat dan dia hanya pejamkan mata dan menikmati kehadiaran konek i dalam nonok dia. i teruskan tikaman I sampai semua 14cm masuk dalam lubang su. pantat su cukup nikmat dan panas. fuck me! fuck me! su mendesah...i pun apalagi terus lakukan sorong tarik....ahhh..ahhhh....urghhhh...i mula mendesah. our bodies are interlocked and we reach to a timely rythm....fuck me!! give me!!!! Su terus meminta...i pun makin semagat dan my movement makin cepat...oh my god!!! i pikir i dah tak boleh tahan!! i'm coming! i'm coming! here it is!!!....urghhh!!!!....crittt! crittt! crit!!! i pancutkan my cum dalam pantat su and su pun capai klimaks at the same time. my god!! i tak penah rasa orgasm macam tu... sampai lima belas pancutan!!!!. i keluarkan konek i yang di lumuri cairan mani i dan su. i baring dan su terus kiss i dan menjilat jilat konek i sampai clean..fuuhhh gerek punya awek!!!. i tanya su how come she knows all these technique, macam tak virgin aje. su cakap dia penah tengok cerita blue dengan some of the girls and this was actually her first time!!! after that incident, i ajak su to go steady dengan i tapi dia kata it was only a one off experience. dia kata dia committed dengan boyfriend dia. i terpaksa terima hakikat...*sigh*...lately i dapat tau yang su akan kahwin dengan boyfriend dia hujung tahun ni....i just smile....at least i'm the first to have fuck her!!!.

tamat


Nukilan
"Unknown"

Tiada ulasan: