Rilex@Zello

hi all, demi seiring dgn dunia digital ni, abg dah createkan satu channel di Zello untuk kita semua berkomunikasi secara realtime melalui voice chat melalui semua henpon (Android, Iphone, Blackberry dll) tanpa memberi nombor henpon pada strangers. Harap semua dapat memanfaatkan servis ini. Perkakasan yg perlu = Smartphone spt diatas. Software yg perlu didownload = "ZELLO", cari je kat Market/AppStore (Free aje). bila dah register, cari channel = "Abgh3nsem". Masukkan password channel = "ABGH3NSEM" (semua huruf besar). so siaran 24 jam tanpa henti. sambil baring pon boleh chat. tak percaya??? sbb abg dah try. hahahahaha. bagi yang kurang kebernian dan kemachowan, korang chat kat web dah le.. wahahahaha. selamat bersembang.

Pengikut

Password = AbgH3nsem (All Caps)

Sabtu, 5 Julai 2014

Malam Pertama Kak Effa

nak story sikit ni....baru je berlaku kira2 3 bulan yang lalu.waktu tu min pergi ke rumah pakcik min sebab anaknya kawin.sepupu min tu namanya kak effa.kami memang close sebab umur kami hampir sebaya cuma bezanya min sambung belajar lepas STPM dan kak effa pulak terus bekerja lepas SPM.sekarang min baru masuk sem akhir tapi kak effa dah bertemu jodoh.....

macam biasa bila kenduri kawin ni memang ramai la yang datang kan....malam sebelum kenduri min tidur dalam bilik kak effa sebab tolong dia pakai inai.kami borak2 sampai pukul 2 pagi.termasuk la kak effa tunjukkan pakaian dalam n baju tidur yang dia akan pakai malam pertama nanti.seksi giler!....puas la abang helmi malam esok...hihihi...

hari kenduri berlangsung dengan jayanya kak effa dan abang helmi sangat sepadan.seronok tengok diaorang tersipu2 kat atas pelamin tu.....lepas kenduri tu kami semua dah keletihan.bergelimpangan tidur depan tv dan ruang tamu.min dah tak boleh tidur dengan kak effa sebab malam ni malam pertama kak effa.so min tidur di bilik sebelah dengan adik min.kami berdua je sebab yang lain semua sepupu lelaki....

malam tu pukul 10 malam dah sunyi sepi sebab semua dah tidur.terdetik dalam hati min,apa la yang berlaku kat bilik sebelah.kak effa n abang helmi buat ape ye...?min cuba jugak pasang telinga tapi tak dengar apa2 pun.tak lama lepas tu min dengar pintu sebelah dibuka.min cuba intai dari lubang kunci.nampak kak effa keluar.mungkin ke bilik air.lepas tu nampak kak effa masuk dengan segelas air.

tengah min mengelamun fikirkan apa yang terjadi di bilik sebelah,tiba2 lampu bilik kak effa terpadam.

" kejap la bi..."terdengar suara kak effa.dada min dah berdebar.adakah acara penting malam ni akan bermula....

" wanginya...."suara abang helmi pula
" geli la bi.."suara kak effa manja
suasana sunyi seketika....

"bi....geli la..."rintih suara kak effa
"geram la...tak tahan tengok..."bisik abang helmi
"ooohh....ooohhh...biiii....aaahhh..."rintih kak effa.min bangun perlahan2 dan duduk di sebelah dinding kak effa.kalau ikutkan hati min,nak je min panjat dinding ni sebab antara dua bilik ni tak ada siling.so kalau min panjat memang comfirm la dapat tengok wayang free.tapi takut jugak kalau ada yang sedar.suasana diam lagi.....min dah tak sabar.pepet min pun dah lain macam ni...

min tengok sekeling bilik ni kalau2 line clear.min tengok adik min yang memang nyenayk tidur.perlahan2 min tarik kerusi make up dan cuba panjat atas meja solek.lepas tu min naik atas almari pakaian.mujur jugak badan min ni kecik je.so senag la sikit nak panjat kayu2 kecil yang dekat dinding ni.

sukses!....min dapat duduk atas almari pakaian dengan jayanya.sekarang kak effa dan abng helmi betul2 ada bawah min.tapi oleh kerana lampu semua di tutup suasana memang gelap.rupanya di tepi katil kak effa masih terpasang satu lampu tidur malap yang sangat comel.fuh!!!berderau darah min tengok kak effa dan abang helmi sedang berkucupan penuh nikmat.

penat berdiri,abang helmi bawa kak effa duduk di birai katil sambil mulut masih berkucupan.asyik betul min tengok.tiba2 abang helmi menghentikan adegan itu.abang helmi membuka baju dan melonggarkan kain pelikatnya.kak effa hanya menanti...

selepas itu abang helmi kembali mengucum bibir kak effa sambil tangn nyameramas2 tetek kak effa dari luar.

"ooohh...biii...aaahh...biii..."rintih kak effa perlahan apabila abang helmi menjilat tetek kak effa dari luar baju.perlahan abang helmimembangunkan kak effa.sambil keduanya berdiri,anag helmi melonggarkan tali baju tidur kak effa yang sangat jarang itu.dan jatuhlah baju tidur kak effa ke bawah.kini kak effa dan abang helmi hanya berpakaian dalam sahaja.

mereka kembali berkucupan penuh nikmat.sambil berjalan ke katil dan bersama2 duduk di birai katil.sambil berkucupan abang helmi membaringkan kak effa.kini min dapat lihat dengan jelas tetek kak effa yang montok tu betul2 ada depan mata abang helmi.walaupun masih berbalut baju dalam tapi sangat mengiurkan....abang helmi membongkokkan badannya dan mecium serta mengulum tetek kak effa.
"ooohhh.....biii,,,,"rintih kak effa
abang helmi membuka pin bajug dalam kak effa.terserlah lah tetek kak effa yang putih melepak tu.abang helmi tak membuang masa.teru tetek kak effa dihisap dan dikulum sepuas hati.
"bbiii...ooohhh...ooohhh...uuuhh...bbbbiiii...."rengek kak effa
"uuuhhh...bbbiii....sedap bbiii...uuhhh..."rengek ka effa lagi.adegan hisap menghisap berlangsung agak lama.mungkin abang helmi mahu memuaskan kak effa.mungkin juga sebab abang helmi sangat bernafsu saat itu.min pun turut seronok melihat aksi mereka tu....pepet min dah berlendir dah...

seterusnya abang helmi membuka seluar dalam kak effa yang dah sedikit keletihan.abang helmi juga membuka seluar dalamnya dan min dapat tengok dengan jelas kote abang helmi tu.abang helmi tak tunggu lama.kotenya di gosok2 pada pepet kak effa.kak effa menegeliat menahan kegelian.rintihan kak effaberselang seli dengan dengusan abang helmi.min yang sedang menonton tayangan percuma ni pun dah tak tentu arah.....

"aaahhh....bbbiii...."rintih ka effa apabila abang helmi menekan2 kotenya.mungkin dara kak effa dah nak terkoyak.sesekali abang helmi menghisap puting tetek kak effa sambil terus menekan2 kotenya yang keras tu.
"aahhh...uuuhhh...bbiiii....uuuhhh..."rintih kak effa
"sikit je sayang....sikit je lagi....bi pun tak tahan ni....sikit je ..."bisik abang helmi sambil terus menekan2 pepet ka effa.

"aaahhhh.....bbbiiii....aaaahhh....bbbiii..."rengek kak effa sambil memeluk erat abang helmi.abang helmi menghentikan hentakannya.abang helmi memeluk kak effa dan mereka berkucupan.
"dah.....dara sayang bi dah tebukkan..."bisik abang helmimpada kak effa.kak effa tersenyum manis sambil mengucup pipi abang helmi.
"bii...perlahan2 tau....takut sakit..."kata ka effa
"lepas ni tak sakit dah...sedap je....bi bagi yang best punya..."jawab abang helmi tersenyum
perlahan2 abang helmi menarik kotenya dari dalam pepet kak effa dan memasukkannya semula berulang2 kali.rengekan dan rintihan kak effa tak berhenti2.ada ketikanya sedikit kuat sehingga abang helmi perlu menutup mulut kak effa.

mulanya min tengok macam sakit tapi makin lama makin sedap pulak.kak effa dah hanyut menikmati seks pertama dalam hidupnya.sedap sungguh min tengok kak effa menerima hentakan padu kote suaminya tu.aaaahhhh...min rasa min nak jugak....

min rasa sdegan tu hampir setengah jam.mungkin lebih.min tengok kak effa dah keletihan.abang helmi pula dah semakin tegang mukanya.dengusan abang helmi seperti menahan sesuatu.
"sayang...abang dah tak tahan...abang pancut kat dalam ye..."bisik abang helmi
"pancut kat dalam bi...."jawab kak effa
"aaahhh....aaahhh..."dengus abang helmi sambil menekan dalam2 kotenya kedalam pepet kak effa.
"uuuuhhh...biii...sedapnya bbiii...."rengek kak effa
"aaahh....sayang....sedapnya sayang....aaahhh..."dengus abang helmi lagi.mungkin abang helmi dah pun memncutkan air maninya ke dalam pepet kak effa.mereka berpelukan dan berkucupan penuh mesra.berakhir sudah adegan malam pertama kak effa.abang helmi telak berjaya menakluki seluruh tubuh kak effa dan kak effa juga telah berjaya menerima pancutan air mani pertama abang helmi.

mereka tidur berpelukan sambil kote abang helmi masih terbenam dalam pepet kak effa.tanpa seurat benang kak effa dan abag helmi tertidur keletihan

"bi....sejuk la..."rengek kak effa.abang helmi cuba bangun menarik selimut di hujung kaki.
"ala...jangan cabut....biar la kat dalam tu...."rengek kak effa.abang helmi tak jadi bangun dan cuba menarik selimut dengan hujung kakinya sahaja.kak effa memadam lampu tidur.aduh...gelap sungguh....
dalam kegelapan tu min terdengar lagi berdecip2 bunyi mereka berkucupan

"bi....sedap la..."bisik kak effa
"nak lagi ke"jawab abang helmi
"nak.....tapi bagi min rehat dulu ye...."kata kak effa pula
"cakap je bila2 pun...bi sentiasa ready.ni pun tak kendur lagi ni...."jawab abang helmi
"tu la....rasa keras lagi kat dalam ni...sayang rasa penuh la nonok sayang ni..."kata ka effa
"bi rasa ketat sangat....ye la....anak dara la kata kan....tak rugi bi tunggu lama...berbaloi2..."jawab abang helmi
"bi....i love u..."bisik ka effa lagi
"sayang...i love u more...kalau boleh lepas ni nak main tiap malam....sedap giler..."jawab abang helmi.terdengar mereka berkucupan.
"bi...tidur dulu ye....janji jangan cabut tau...."kata ka effa
"ok sayang.....tapi kalau tiba2 bi terjaga,bi tekan je tau..."jawab abang helmi.suasana sepi...mungkin mereka dah mula melelapkan mata.

perlahan2 min turun dari almari pakaian dan terus baring di sebelah adik min.min cuba raba pepet min.berlendir sangat...tak selesa pulak rasanya.min bangun dan pergi bilik air sebab nak cuci....
keesokannya....
"hai kak effa...how your first night?"usik min pada kak effa waktu kami tengah sediakn sarapn di dapur.
"good!....berjaya..."jawab kak effa ketawa kecil.min terbayang apa yang min tengok malam tadi
"apa rasanya...?best tak?"usik min lagi
"kalau nak tahu rasanya...kena kawin dulu....baru tahu best ke tak best....orang giler pun akan cakap best..."jawab kak effa lagi sambil ketawa panjang
"kak,sakit ke?"tanya min lagi
"entah la...macam sakit.tapi sekarang ni rasa sedap je kot.....tak ingat dah yang sakit tu..."bisik ka effa
"ajak rizal tu kawin cepat2...sedap tau...rugi lambat rasa...."kata ka effa lagi
"insyaallah kak.....bulan depan dia nak jumpa mak abah..."jawab min
"bagus...nanti nak kawin kak effa bagi tips sikit.sekarang ni bag kak effa terror dulu...baru dapat je..."kata kak effa lagi
"berapa kali?"tanya min
"percaya tak...?...3round u....pengsan...sedap giler...abang helmi kata sampai dah takde air nak keluar"jawab kak effa.kami ketawa besar di dapu


min?....tak sabar rasanya nak kawin....rizal.......jom la kita kawin....

Rozie

nak di ceritakan, saya nie memang suka sangat dengan rozie tapi sayangnya dia telah berlaki (kira dah kawin lah). dah lama saya minat dengan dia sejak dari sekolah menengah lagi. yang sebenarnya umur kami sama, tapi dia kawin dalam usia muda kerana tuntutan keluarganya. tapi masalahnya, laki dia sorang kaki pompuan (hai rozie apalah nasip ko).

kira-kira 2 bulan selepas perkhawinan mereka, saya berpeluang berjumpa dengan rozie. ketika itu dia datang ke kedai kami untuk urusan pejabat. ketika saya melihat dia, hati saya terasa sejuk sebab dia bertambah cantik, lebih cantik dari sebelum kawin (jangan kembang aaa rozie). memang dia bertambah cantik. ketika itu dia perasan saya sedang merenung dia, tapi saya buat selambah aja. then dia datang tempat saya bertanyakan khabar. ketika itu saya menjawap selambah aja. lepas itu dia keluar.

esoknya dia datang ke kedai kami, dia datang nak jumpa saya, tapi malangnya saya ada tugas. nasip baik kerani dekat kedai tu pandai, dia ada tanya pesanan. rozie ada tinggal kan pesanan, suruh saya call dia bila-bila masa. lepas tu saya call rozie, dia kata nak jumpa saya, nak mintak pertolongan. hai pucuk dicita ulam mendatang, nak tolong apa pun boleh saya sanggup (hehehe termasuk yang itu).
then setelah menetap kan tarikh dan tempat dia kata esok jam 9 pagi dekat rumah dia. saya kata ok aja. then esoknya saya gi rumah dia, dia sirang aja di rumah. wow cantik woo kawasan rumah dia, dalam rumah dia pun cantik, termasuk lah orang dia. dia panggil masuk duduk di sofa, dia tanya nak minum apa, saya kata apa apa aja yang sejuk. masa dia di dapur saya sempat membelek belek album dia dan mencekup satu daripada gambar dia yang paling cantik.

then dia datang bawa air sirap siap ngan ais lagi tu. then saya tanya apa yang saya boleh bantu. tiba-tiba dia bermuka sedih mencerita kan macam mana perangai laki dia. laki dia ni kaki pompuan, pernah sekali rozie terdengar perbualan telefon laki dia dengan gundik laki dia, dalam perbualan itu laki dia mengutuk habis rozie. sampai pasal dalam soal sex pun di kutuk oleh laki dia.
then saya tanya lagi apa yang saya boleh bantu. rozie cakap dia hanya mintak pendapat saya macam mana dengan situasi macam itu. saya nie pulak bukannya suka menjaga tepi kain orang lain. saya cuma kata saya tidak boleh bantu rozie, sebab masalah ini melibatkan rumah kebahagiaan rozie, saya tidak mahu kebahagiaan rozie terganggu.

tapi.... bila tanduk sudah timbul maka kata kata tue semua tidak iklas lah jadi nya... sambil bergurau saya kata kalau yang itu saya boleh tolong sangat sangat... hehehe... tiba-tiba rozie senyum... aiks lain macam aja ni... hehehe. then saya mintak diri, sempat pulak si rozie mintak no handset saya (kamu nak??? hahaha). lepas tu saya mintak diri sebab ada kerja lain lagi. tak pasal pasal pula esok malam rozie telpon saya. dia kata dia takut dekat rumah dia... dan minta saya datang temankan dia... fuh!!~ terbayang di kepala macam mana cantik muka rozie putih dan bibirnya sangat mengairahkan. bukan setakat muka aja, body pun power... bayangkan 38 26 39 fuhh bukan kah solid tu... buah dada nya yang menjadi idaman saya selama ini terbayang di tangan saya... pulak sempat pulak berangan...
tak sampai 30 minit saya sampai dekat rumah dia, dia kata dia gaduh dengan laki dia pasal gundik si laki ni... dia menangis ketika bercerita dengan saya. tak tau pula dari mana keberanian saya datang saya memeluk rozie, rozie pula membalas pelukan saya sambil menangis... lama juga dia nangis... mau aja saya cium bibir dia supaya dia berhenti. tapi tahan.... ahahaha... lepas lebih kurang 30 minit dia pun reda, lepas tu dia tanya saya nak minum apa, saya katakan nescafe ok lah... tapi dia cadangkan kami minum tequllia yang ada dekat rumah dia...

baru dua teguk muka kami dah mula merah, ketawa mula kedengaran, then dia buka tv... fuh cerita romantik pulak dahhh.... minum punya minum kami semakin rapat tempat duduk... tak pasal pasal cerita dekat tv tue memaparkan adegan bercium... kami berhenti berkata-kata dan ketawa... cuma pandang memandang antara kami. tak pasal pasal kami mula bercium... mula mula ringan ringan aja... tapi lama kelamaan rozie semakin ganas mengulum lidah saya... apa lagi naik stim lah.

15 minit lepas itu kami berhenti... tak banyak bercakap cuma pandang memandang antara kami... sambil meneguk arak, dua teguk lagi saya merasa semakin jauh dari dunia nyata... tapi kesedaran masih ada... begitu juga dengan rozie. selepas itu kami semakin rapat... saya rasa dah tak tahan nak cium lagi sekali... then saya memulakan gerakan memegang tangan rozie, dan merapatkan badan saya kepada rozie... rozie tidak melawan... malah merelakan saya mencium bibir nya yang sangat saya idam kan...

mula mula perlahan sahaja lama lama semakin berat cium yang kami berikan dan terima... rozie mula mengeluh apabila saya mula mencium leher dan belakang telinga, saya menggigit lembut cuping telinga nya... dan mula mencium ke tengkuk rozie.... semakin kuar rozie mengeluh... tangan saya mula nakal... menjalar ke buah dada rozie yang besar itu... mula meramas ramas mula di bahagian luar... bila dapat peluang terus masuk kedalam baju rozie.

rozie mula membuka butang baju ku satu demi satu... hingga kemeja yang saya pakai di buka sepenuhnya.... saya pun menjalan kan peranan membuka baju rozie... termasuk bra rozie... fuhsyoooo... cantiknya buah dada rozie... saya mula mencium rozie mula di bibir dan turun kebawah ke buah dadanya.... aduh nikmatnya.... rozie semakin kuat mengeluh semakin kuat mengurut-ngurut belakang saya.... akhirnya saya menganggkar rozie dan membaringkan rozie di sofa, dan menyambung untuk mencium dan meramas rozie sampai saya puas...

rozie pula semakin ghairah... dia mula memegang kawan saya seorang... dan sempat membisik di telinga saya... i want this in me tonight dia kata... waaa... perkara yang sudah lama saya tunggu... lepas itu saya mula membuka jeans yang dia pakai.... termasuk panties dia... segitiga dia cukup cantik dan terjaga... bulu bulu yang halus... dan rozie mula memasuk kan tangan dia ke jeans saya... dan masuk ke panties saya... dan meramas kawan saya tu... saya pun membuka jeans saya dan panties saya supaya rozie lebih senang meramas kawan saya tu... saya berbogel depan rozie... dan mula mencium rozie dari atas sambil menurun kebawah...

bila sampai ke kawasan keramat milik rozie... semakin terasa trill nya... saya mula menjilat kawasan keramat milik rozie... dia mengeluh dan mendesah... lama juga saya di sana... hampir 20 minit... lepas itu rozie mula mengejang seluruh badan rozie bergetar.... saya tau dia sudah sampai klimax dia.... tapi dia macam tak puas hati... dia mula memeluk saya sambil mencium saya dengan ganas sekali... (tak lah sampai menggigit) lepas itu dia naik keatas saya... tetapi dia mencium saya sehingga saya hampir lemas... dia mula turun sehingga mulut rozie sampai ketempat kawan saya tu...

dia memasuk kan kawan saya tu ke mulutnya... wahh ini lah pertama kali kawan saya itu merogol mulut perempuan. dia menhisap kawan saya itu... dan kawan saya hampir hampir muntah... tapi saya menarik rozie untuk menyelamatkan kawan saya itu dari muntah... saya mula mencium rozie sehebat yang dia berikan... sehingga kami hampir hampir kehabisan nafas... tercungap cungap rozie memanggil nama saya... oleh kerana dah mula stim balik rozie meminta saya masuk kedalam dia... dan saya memberi jawapan yang positif...

mula nya saya memain main kan kawan saya di pintu keramat rozie... dia dah tak tahan... kerana rozie cakap don't play outside... come in dia cakap... bila kawan saya sudah ready... saya sudah ready rozie sudah ready saya mula memasukkan kawan saya yang agak agak 7 1/2 inci itu masuk ke pintu keramat rozie... pelan pelan dan akhirnya masuk full... rozie hanya mampu mengeluh dan mengurut belakang saya... dan mula memanggil manggil nama saya...

saya memulakan enjutan pertama... rozie pula terteriak kecil kerana pintu rahim dia pula kena ketuk (hehe). mula mula pelan sahaja permainan ini.. lama kelamaan... semakin rancak dan berirama pula... tempat keramat rozie terasa masih sempit... mungkin kah lakinya berkawan dengan benda kecil atau dia mengepit saya pun tak tahu... tapi yang pasti rozie semakin kuat mengeluh... dan memimta saya mempercepat kan permainan itu.... tiba tiba... rozie sekali lagi mengejang... dan sesak nafas kawan saya apabila di gepit dengan kuat sekali oleh rozie.

selepas itu kami menukar posisi... rozie dekat atas... fuhh part ni lah yang tak tahan ni... mulanya kami bercumbuan... bila rozie memegang kawan saya dan menghalakan dia ke pintu keramat dia terasa sangat nikmat... dan dia juga begitu kerana saya nampak muka dia macam mana... rozie mempercepat kan rentak dia... dan akhirnya dia mengejang lagi sekali... kawan saya pula tak tahan di gepit kuat... dia terus muntah dalam rozie... sambil itu kami berpelung dengan sangat kuat...
kami terkulai lemas dengan permainan yang kami main tadi.. kami berbaring di sofa sambil bercerita pengalaman masing masing... dia mencerita kan yang laki dia berkawan dengan benda yang agak kecil dari saya.... dan dia tidak mampu bertahan lama... sedangkan kami bermain lebih kurang 35 minit... saya pula walaupun ada pengalamn dengan perempuan lain... tapi this is my first time dengan bini orang... dan yang palin menyerenokkan apabila kami melakukan sehingga 4 kali pada malam itu...

selepas itu dia tertidur dan saya pulang ke rumah... esok saya cuti sakit tapi yang sebenarnya kerana kepenatan... rozie telpon pulak saya... dan mengatakan dia nak ke rumah saya pula... saya pula ni merasa seoronok kerana buah hati nak datang mengatakan ok aja... heheh... lepas ini permainan baru akan bermula hehehe....

sekarang kami masih lagi melakukan perbuatan itu tapi dah sah... sebab kami dah kawin... laki dia main curang bini juga main curang... laki menceraikan bini, bini terima dengan hati berbunga... lepas ni rozie ko takpayah nak susah hati lagi sebab saya tanak cari lain ko dah sangat power... ok bye bye

Pengalaman Pertama

Terpanggil aku nak cerita pengalaman pertama aku merasakan kenikmatan yang tak sudah.....nak dijadikan cerita aku ni memang kaki seks sejak zaman sekolah lagi.yang malang nya aku tak pernah
merasakan kenikmatan seks .so setiap kali aku stim aku melancap,setiap kali stim aku
melancap..hinggala satu hari bila ade orang yang sanggup nak lancapkan aku..sape lagi kalau bukan awek akule. masa aku kenal ngan awek aku ni,memnag le awalnya baik,tak pernah bersentuhan habis kuat pegang tangan aje, tapi kan aku ni kaki seks..setiap kali ade peluang aku akan tengok bra dia, aku akan tengok lurah dia pun cukup bila balik kau melancap..hinnga la bila aku mula pandai buat oral seks dalam phone..kadang-kadang aku suruh awek aku gentel dalam phone dan kadang-kadang aku suruh dia gosokkan telefon kat pantat dia..cuba bayangkan..kan boleh dengar bulu bergesel tu.. aku stimm gila.siap melancap lepas tu...hingga satu hari bila aku jumap dia kat rumah dia..aku cuba nak merealasisi kan impaian aku..rumah dia dua tingkat.mak ayah dia sibuk kat bawah..aku lak sibuk kat atas..so bila aku naik atas ngan awek aku tu..awek aku pun tiba-tiba tanya "mana dia"?..aku punterkejut "apa dia"..hari tu dalam "telefon kata nak kasi makan asikrim" ..aku pun paham" aku kata" kalau nak ambik le sendir".awek aku bagaikan dirasuk.terus tolak aku ke sofa dan merentap zip
seluar aku..dan aku yang dah memang terangsang tu pun ape lagi..terpacul le asikrim yang di minta.. tanpa berlengah lagi awek aku pun mula mengulum dan kulum dan kulum dan kulu dan kulum.... kerana itu le yang paling aku suka..disebabkan itule kali pertama aku dikulum , tak sampai 5 minit dah terpancut air kenimkmatan aku..penuh dan melimpah kedalam mulut awek aku..dan masih aku ingat lagi hari tu aje 6 kali konek aku dikulum awek aku...hingga kini..aku kurang berminat nak main
ngan awek aku..ape yang aku nak ..setiap kali jumpa..dia mesti kulum konek aku..dia suka dan aku pun suka..bagi aku kenimkatan konek dikulum tak dapat dibayangkan...aku main ngan awek aku seround aje..tapi kalau mengulum..fuhhhh jangan cerita le..so setiap kali jumpa awek aku..tak kira kat mane pun..mesti kena kulum nye..kat dalam panggung,dalam teksi, kat shopping complex ..mana-mana pun akan di kulumnya......baru tahu sedapnya....lain kali kau cerita aku kena kulum dalam pangung wayang..