Rilex@Zello

hi all, demi seiring dgn dunia digital ni, abg dah createkan satu channel di Zello untuk kita semua berkomunikasi secara realtime melalui voice chat melalui semua henpon (Android, Iphone, Blackberry dll) tanpa memberi nombor henpon pada strangers. Harap semua dapat memanfaatkan servis ini. Perkakasan yg perlu = Smartphone spt diatas. Software yg perlu didownload = "ZELLO", cari je kat Market/AppStore (Free aje). bila dah register, cari channel = "Abgh3nsem". Masukkan password channel = "ABGH3NSEM" (semua huruf besar). so siaran 24 jam tanpa henti. sambil baring pon boleh chat. tak percaya??? sbb abg dah try. hahahahaha. bagi yang kurang kebernian dan kemachowan, korang chat kat web dah le.. wahahahaha. selamat bersembang.

Pengikut

Password = AbgH3nsem (All Caps)

Ahad, 6 April 2014

Lancap

Aku memang suka melancap. Sejak dari sekolah sampailah sekarang. Zina tangan sudah menjadi kebiasaan dalam hidup aku. Masa sekolah dulu, aku selalu melancap sambil bayangkan cikgu-cikgu yang seksi dan cantik, macam cikgu Siti yang bertetek besar, cikgu Ng yang tonggek, cikgu Diah yang suka pakai baju ketat-ketat dan cikgu Azni yang bontotnya besar.

Time mula-mula kerja lak, aku dah mula di lancap oleh awek aku. Rohana namanya. Aku suka panggil dia Ana. Orangnya rendah je, gebu, bertudung dan berkaca mata. Aku kerja kilang time tu, kilang elektronik je kat Senai. Sekarang kilang tu dah tutup. Satu aku paling suka dia ni ialah bontot dia yang tonggek. Lembut lak tu. Kalau kena tepuk bergegar. Paling best kalau ramas, sedap je. Mula-mula aku dilancapkan oleh Ana ialah lepas aku keluar dating dengan dia. Hari tu Ana pakai tudung cam biasa, pakai baju kemeja petak-petak yang singkat sikit dan berkain skirt satin berwarna putih. Memang licin kain dia, sampai aku boleh nampak line seluar dalam dia. Mula-mula tu kita orang bantai cemolot je dalam kereta, tapi oleh sebab tangan Ana ni dah gatal nak pegang kontol aku, aku pun bagi lah. Memula tu dia setakat usap-usap je, pastu aku pun ajarlah dia lancapkan kontol aku. Sedap giler first time kena lancap tangan perempuan yang lembut tu. Ana pun lancapkan lah kontol aku sampai aku terpancut-pancut kat peha dia. Apa lagi, basah lah kain skirt satin dia tu, dah lah warna putih. Tapi dia buat selamba je. Pas tu aktiviti kita orang berterusan. Bila jumpa je mesti kontol aku Ana lancapkan. Selalu gak aku tembak kat celah bontot dia.

Biasanya kalau dia pakai kain skirt satin yang putih tu lah. Aku selit kontol aku celah bontot dia, pastu aku pun gesel-gesel lah. Sedap gila bila kontol aku bergesel dengan kain dia yang licin tu. Aku lost contact dengan dia lepas kilang tu tutup.

Pastu aku bekerja di sebuah kompeni kewangan di pusat Bandar JB. Kompeni ni kompeni singapura. Aku time tu merasa di lancap oleh akak cleaner. Dia ni orang indon. Laki dia bouncer disko. Aku mula dilancapkannya lepas aku tak sengaja terlanggar dia. Time tu aku nak masuk pantry dan kebetulan lak dia nak keluar pantry. Kami pun berlaga lah kat pintu masuk pantry tu. Terpeluklah aku tubuhnya. Aku memang yang sebenarnya geram kat bontot dia yang bulat tu ambil kesempatan la ramas bontot dia kuat-kuat. Dia yang tahu perbuatan nakal aku tu pun cubit aku manja. Aku bagi tahu la yang aku geram kat bontot dia dan kalau boleh aku nak lancap sambil tengok bontot dia. Dia senyum je. Aku pun beranikan diri ikut dia dan nasib aku baik sebab dia masuk ke stor, tempat dia melepak kalau kerja dah siap.

Kami berdua je time tu. Tanpa buang masa, aku keluarkan kontol aku dan lancap depan dia. Dia senyum je tengok gelagat aku. Rasa segan tu ada gak, tapi dah stim punya pasal, aku selamba je. Pastu aku selamba je hulur kontol aku kat dia, dia pun pegang kontol aku dan terus lancapkan aku. Sedap gila akak tu lancapkan. Memang dia ni berpengalaman dalam seks. Maklumlah, umur dah separuh abad, tapi body dia masih sedap siot. Sambil dia lancap aku tu, aku ramas-ramas bontot dia. Akak cleaner tu memang selalu pakai skirt hitam yang labuh. Kain dia yang sendat tu menambah kegeraman aku kat bontot dia.

Pertama kali aku dilancap olehnya, aku pancutkan air mani aku kat perut dia. Kali ke dua kat tudung dia. Masa tu aku datang time dia tengah duduk bersila makan dalam stor. Dia suruh aku teruskan melancap sambil tengok dia. Dia tak dapat nak lancapkan aku sebab tengah makan. Jadi, aku pun lancaplah sambil tengok seluruh tubuh dia yang tengah duduk bersimpuh atas lantai. Memancut-mancut air mani aku atas tudung dia. Memang sengaja aku target kat situ. Kali yang ke tiga aku lancap pada hari yang sama, time tu aku balik awal. Sengaja aku balik awal sebab tadinya tak puas lancap sorang-sorang. Aku masuk la dalam stor tempat port akak indon yang kerja cleaner tu.
Aku nampak dia tengah kemas-kemas nak balik. Aku pun terus peluk dia dari belakang. Dia yang tahu aku peluk dia terus raba mencari kontol aku yang aku tekan kat bontot dia. Dia keluarkan kontol aku dan terus je dia lancapkan kontol aku kat situ gak. Pastu aku dengan beraninya selak kain skirt dia tu ke bawah, dia biar je, aku mintak dia kangkang sikit dan dia pun ikut je. Aku pun terus gesel-geselkan kontol aku kat kelengkang dia. Bergesel la kontol aku dengan kelengkang dia yang dah basah tu. Pastu dah stim gile punya pasal, aku selak seluar dalam dia. Aku selit kontol aku kat cipap dia, tapi akak cleaner indon tu tekan body dia buatkan kontol aku terus terjerumus ke dalam lubang cipap dia. Apa lagi, aku pun ter’doggie’ la dia hari tu.

Memancut air mani aku dalam cipap akak indon tu. Lepas dari hari tu, aku dah jadi suami kedua baginya. Aku siap belikan dia toto supaya kita orang boleh main dengan lebih selesa kat dalam stor tu. Kalau korang tak tahu toto tu apa, toto tu adalah tilam yang nipis yang boleh lipat-lipat macam selimut. Siap ada beg untuk simpan toto. Boleh bawak ke hulu ke hilir. Selama 3 tahun aku kerja kat sana, boleh kata selalu aku main dengan akak indon tu. Time rehat, aku akan lepak kat stor. Kami makan sama-sama, dan main sama-sama. Selama 3 tahun tu jugalah 3 orang bayi yang terhasil dari perhubungan kami. Muka anak-anak dia memang sebijik macam muka aku, putih. Tak macam laki dia yang agak gelap.

Akak ni punya la kemaruk dengan aku, dia sampai tak nak balik. Dia terus lupa kat anak-anak dia dan laki dia. Aku yang tak tahu nak port mana, stay la hotel dengan dia. Adalah dalam 2 hari aku ambik cuti, stay kat hotel dengan akak indon cleaner tu. Dia pun ambik cuti gak. Selama 2 hari tu lah kita orang buat projek sampai rasa penat gila. Lenguh-lenguh gila badan aku memerah nafsu selama 2 hari tu. Tak cukup lubang cipap, lubang bontot aku bedal. Akak ni pulak main rela je, aku pun sedap je lah jadi laki part time dia. Kenangan paling best time aku hantar dia balik. Aku sengaja parking kereta aku jauh sikit dari rumah dia. Dalam kereta aku mintak dia hisap kontol aku. Akak ni pun ikut je kemahuan aku. Aku pun memancut kat mulut dia dan sebilangan kecil tu terpancut kat pipi dan dagu dia. Pastu dia pun keluar la dari kereta aku lepas kami dah puas. Yang aku perasan, masa dia keluar tu, dia lupa nak nersihkan kesan air mani aku yang nampak pekat berwarna putih kat dagu dia. Kalau sikit tak pe, ini jelas nampaknya. Dia lupa nak bersihkan. Aku yang memang gilakan dia dan sanggup jadi laki dia walau pun dia tua gila dari aku biarkan je lah. Entah-entah laki dia perasan ke, dan ceraikan dia. Aku pun boleh la ambik peluang.

Esoknya kita orang jumpa kat tempat kerja, dia bagi tahu laki dia mengamuk gila malam tu. Dah lah dah 2 hari tak balik, tak call, tak bagi tahu pergi mana, pastu bila balik ada air mani kat dagu. Laki dia tak ceraikan dia, tapi suruh dia balik indon pada minggu tu jugak. Aisey, melepas la aku jawabnya. Jadi sementara dia menghabiskan sehari dua lagi di Malaysia tu, aku pun bedal la dia cukup-cukup. Tiap hari dia balik lewat je, sebab berdating dengan aku dalam bilik stor sampai malam. Memang hari-hari aku perah habis air mani aku sampai dah tak ada yang nak keluar lagi, semata-mata lepas tu aku tahu aku takkan jumpa dia lagi. Dan akhirnya aku dah tak jumpa dia lagi sampai sekarang.
Pastu, aku berpengalaman di lancap oleh seorang nyonya cina yang dah agak tua. Tapi tua bukan sebarang tua tau. Body masih cutting lagi tuuu. Aku jumpa dia masa aku nak pilih baju kat pasaraya. Nyonya cina ni pulak aku tengok asyik tengok aku je. Dia pun pilih baju gak, tapi kat area pakaian perempuan la. Dari jauh aku tengok dia, pakai skirt pendek, ketat lak tu. Tapi bontot dia.. Mak aiii… tonggek gila! Muka memang out. Tak lawa sangat, tetek lak layut je. Tapi perut dia membuncit seksi sampai ke tundun. Bontot lak tonggek gila. Peha pulak putih melepak dan gebu. Pastu dia datang ke bahagian lelaki, dia pilih baju lelaki. Aku pun tegurlah dia. Dia kata nak belikan baju untuk suami dia. Sambil kita orang pilih-pilih baju kat rak yang sama tu, dia selamba pegang kontol aku. Pastu aku tengok kanan-kiri, orang tak ramai. Terus je aku keluarkan kontol aku. Nyonya cina tadi tu pun sambung pegang kontol aku yang dah keras gila tuh. Di lancapkannya kontol aku dan sambil tu aku ramas-ramas bontot dia. Lastly, memancut air mani aku keluar. Aku aim kat peha dia. Meleleh la air mani aku kat peha dia mengalir turun sampai ke buku lali. Nyonya tu pulak senyum je sambil aku tengok berkali-kali dia telan air liur tengok kontol aku yang memancut air mani yang banyak gila tu. Nyonya tu bagi aku no phone tapi sampai sekarang aku tak call. Nombornya pun dah hilang entah ke mana.

Dan akhirnya, aku berkenalan dengan seorang awek yang masih sekolah. Time aku kenal dia tu, dia masih sekolah tingkatan 5. Orangnya tak lah cantik sangat, biasa-biasa je. Aku berkenalan dengan dia masa aku ke kedai runcit yang kat area taman perumahan aku. Aku time tu tertarik dengan body dia yang slim tapi bontot dia besar. Seluar track suit yang dia pakai ketat sampai nampak sendat dan nampak macam nak terkoyak bontotnya. Licin je bontot dia time pakai track suit tu, langsung aku tak nampak sebarang kesan bekas seluar dalam. Tak pakai la tu.

First time aku ajak dia keluar, aku bagi tahu nak ajak dia jalan-jalan area town. Jadi dia pun keluar la dengan aku dengan memakai tudung, berbaju t kolar bulat dan berseluar track yang sendat tu. Budak perempuan ni memang selamba je. First time keluar dengan dia aku dah boleh pegang-pegang tangan dan peha dia. Malah aku mula French kiss dalam kereta kat parking area yang kosong. Dia rela dan biarkan je apa yang aku buat kat dia. Aku biarkan dia manja dalam dakapan aku. Pastu aku cium dia dari kepalanya yang bertudung, turun ke pipinya, ke bibirnya, pastu ke dadanya, perutnya, tundunnya, pehanya, betisnya dan tapak kakinya. Dia biarkan je. Matanya tertutup rapat, mulutnya pulak mendesah kecil. Aku pun keluarkan kontol aku dan suruh dia lancapkan. Dengan selambanya dia terus lancapkan kontol aku. Akhirnya memancut aku lepaskan air mani atas peha dia yang gebu tu. Pastu kita orang selalu jumpa dan dia seperti biasa akan lancapkan kontol aku. Aku tengok dia cukup suka bila aku pancutkan air mani. Mukanya nampak suka sangat, lebih-lebih lagi bila bodynya yang menjadi target, terutama peha dan bontotnya.

Lepas keputusan SPM keluar, dia dapat result yang teruk. Pastu aku offer dia kerja kerani kat tempat kerja aku. Kat tempat kerja selalu gak kita orang berasmara dan aku juga bijak mengambil kesempatan mengambil dan menghantarnya pergi kerja, memandangkan kita orang kerja kat ofis yang sama.

Sampailah kepada satu peristiwa yang aku tak dapat lupa sampai sekarang. Kami telah terlanjur time aku dating dengan dia masa weekend. Aku jemput dia kat rumah dan dia pun follow la aku ke tepi laut jenjalan. Dengan memakai seluar track suit yang sendat tu, dia lentik-lentikkan bontot dia masa aku peluk dia dari belakang kat tepi laut. Aku yang stim gila tu terus ajak dia balik, tapi aku melencong ke kawasan perumahan yang terbengkalai. Kat situ gelap. Aku pun mulakan projek.
Kita orang berbogel dalam kereta dan pada malam tu lah daranya pecah juga akhirnya. Kontol aku yang selama ni di projekkan tangan dan celah bontotnya, akhirnya merasa juga mulut dan cipapnya malam tu. Biasalah, dah sedap, lepas dalam la. Dia kata air mani aku panas time aku lepaskan dalam perut dia tu.

Pastu aku hantar dia balik dan sekali lagi aku buat kat laman rumah dia yang gelap tu.
Tapi serba ringkas je lah. Dia paut kat buaian bulat dan aku kat belakang dia doggie dia lepas seluar track dia yang sendat tu aku tarik ke pehanya. Sekali lagi aku pancut dalam cipapnya. Lepas dari kejadian tu, aku selalu main dengan dia. Sampailah dia bagi tahu aku yang dia mengandung. Aku kena bertanggungjawab. Akhirnya kami sah sebagai laki bini sampailah sekarang. Sampailah sekarang, kalau dia penat hisap kontol aku time dia datang bulan, pasti dia akan lancapkan kontol aku. Dan aku juga dah berterus terang kat dia yang aku cukup stim kalau tengok dia pakai seluar track yang sendat tu. Jadi sampai dah lusuh seluar track tu dia pakai. Cutinya kalau kat mesin basuh je lah atau kalau aku jemu. Sekarang kami dah ada 2 orang anak. Aktiviti kami masih lagi macam dulu. Tak dapat main, lancap pun jadi, walau pun kat tempat awam, asalkan tak ada orang nampak.

Bini Abg Murad

Ketika ini aku masih memikirkan apa yang perlu aku buat untuk menjelaskan pekara sebenar kepada Abg Murad.Peristiwa pada bulan lepas betul-betul menghantui fikiranku.Aku sudah mengingatkan Abg Murad supaya membetulkan kunci bilik airnya kerana ia tidak boleh dikunci.Ceritanya begini.... Bulan lepas iaitu bulan Mei 1999,aku bertandang ke rumah Abg saudaraku Abg Murad.Dia merupakan anak kepada pakcik aku pak yahya...kami memang rapat.Abg murad bekerja sebagai Akauntan di sebuat firma kerajaan manakala isterinya kak Ana seorang suri rumah sepenuh masa....mereka belum dikurniakan anak. Isteri Abg Murad memang cantik malah,dia adalah antara yang tercantik dalam keluarga kami selain dari Kak leha dan Kak Imah.Dengan tinggi 168cm,bermata bundar,bahu yang tegap dan dada yang mekar memang boleh membuat darah muda macam aku menggelegak!!Tapi aku ketepikan perasaan aku selama ni kerana dia adalah ibarat akak aku.Tapi peristiwa dibulan Mei itu betul-betul diluar sangkaan aku!! Abg Murad outstation pada hari itu....tinggal aku dan Kak Ana sahaja dirumah pada malam itu.Aku ke bilik air untuk mandi,maklumlah kadang-kadang cuaca disini panas dan aku terpaksa mandi malam.Aku tahu pintu sudah tidak berkunci tapi aku fikir siapalah yang mahu masuk lagipun paip air terbuka dan sudah tentu kak Ana tahu aku ada didalam. Sedang aku asyik melayan kesejukan air ditubuhku yang tegap,tiba-tiba Kak Ana masuk dengan menolak pintu bilik air itu.Aku yang sudah biasa mandi telanjang bulat(kerana lebih senang bersih)terkulat-kulat mencari tuala.Mula-mula aku agak marah tapi renungan mata Kak Ana yang lembut berjaya mencairkan aku.AKu bertanya kenapa rempuh semacam je?ade perompak ke? Kak Ana hanya menggelengkan kepalanya sambil tertunduk malu. Mungkin kerana tubuhku yang basah membuatkan dia segan....Aku mula nakal dengan sengaja menegangkan konekku agar timbul dari dalam tualaku.ternyata usahaku mudah kerana Kak Ana memang sesuai sebagai modal melancap.Mata Kak Ana mula menjeling butuhku yang mula mencanak naik....aku cuba berlagak malu-malu dengan berpusing perlahan sambil menceduk air.Aku fikirkan dia sudah keluar kerana malu dan timbul penyesalan dalam hati aku kerana membuatnya begitu,kalau dia cerita dengan Abg Murad aku tak pasal-pasal kena halau.....namun apabila aku berpaling Kak Ana masih dihadapanku tanpa seurat benang!! Aku pun tak sedar bila dia menelanjangkan dirinya!Aku mula tak keruan,darah mudaku mula panas...aku masih teragak-agak samada mahu menerkam atau lari!Tapi senyuman Kak Ana menjadikan aku gelisah.....akhirnya aku nekad...aku kata dalam hati "kalau ini yang dia mahu,aku mesti menunaikannya!!"Lalu aku terus melondehkan tualaku dan memeluk Kak Ana yang berdiri dihadapanku.Aku memeluknya dengan erat dan meramas-ramas daging punggungnya sambil menjlat lehernya yang gebu.Kak Ana menggeliat kegelian sambil tangannya yang lembut membelai mesra kepala butuhku,tindakan ini membuatkan lututku menggigil kesedapan!Aku memangku tubuh Kak Ana dan mendukungnya sambil lidahku memainkan putingnya yang berwarna merah jambu kecoklatan....Kak Ana mula ketawa kecil sambil mencium rambutku yang basah.Aku sudah tak boleh tahan lagi....aroma puki wanita sudah mula menusuk-nusuk kedalam hidungku.....akhirnya aku dukung Kak Ana ke luar bilik air lalu menuju ke biliknya.tak sangka gelanggang yang selama! ini milik Abg Murad kini menjadi milikku!!Buah dada Kak Ana yang selama ini terbalut kemas kini jelas dihadapan ku....Kak Ana hanya diam memerhatikan aku,menunggu tindakan aku yang selanjutnya....buah dada yang montok dan segar ini kini menjadi hidanganku dimalam ini!Aku melurutkan lidahku dari leher Kak Ana ke belahan dadanya...dengusan manja jelas kedengaran ditelingaku.Aku memainkan putingnya kekiri dan kekanan dan dari respon Kak Ana jelas dia menyukai perbuatan itu.Kak Ana mula bersuara dan suaranya jelas mahukan lebih dari yang aku persembahkan...aku mula melurutkan lidahku keperutnya dan lidahku kumasukkan kedalam pusatnya....lidahku digentelkan didalam pusatnya hingga dia menggigil kesedapan....aku mula gian,bau puki mula dicari....jariku mula mencari mutiara milik wanita ini...kubasahkan jariku dengan lelehan air mazi yang keluar dari puki Kak Ana dan digentelkan pada biji kelentitnya yang sedang bengkak kemerah-merahan!Aroma puki Kak Ana kujilat dan Kak Ana mula m! emegang kepalaku sambil menurunkannya ke belahan pantatnya yang mula merekah...perlahan-lahan pukinya kucium dan lidahku dimasukkan perlahan-lahan dicelah-celah belahan alur itu....ternyata punggung Kak Ana yang bergerak kekiri dan kanan itu melambangkan kesedapan yang tidak terhingga pada dirinya dan Kak Ana hingga dia menjerit menyebut namaku...mujurlah hanya kami berdua dirumah itu. Setelah habis kuteroka lembah nikmat kak Ana,aku mula ganas...aku tujahkan batangku ke mulut Kak Ana pada mulanya dia mengelak tapi aku memaksanya hingga Kak Ana terpaksa mengalah dan dia mula menjilat kepala butuhku perlahan-lahan!kami akhirnya dalam posisi 69 dimana aku menjilat biji kelentitnya dan Kak Ana mengolom batangku yang gagah.Setelah aku mula puas hati aku mula bangun dan menyuruh Kak Ana menungging.Kak Ana dalam posisi seperti sujud dan aku mula menggeselkan batangku pada belahan pukinya setelah 1 minit aku menggesel dan Kak Ana mula mengerang kesedapan aku menujah masuk batangku sedalam-dalamnya....aku biarkanya terendam selama 1 minit dan sambil itu aku meramas buah dada Kak Ana dari belakang....dia ternyata amat menyukai kelakuan aku itu...setelah lama terendam,aku mula menyorong keluar masuk batangku dan aku lihat kak Ana menggeliat kesedapan sambil jarinya menggentel biji kelentitnya agar cepat klimakz!!Setelah puas dengan posisi Doggie,aku beralih kepada posisi perempuan dibawah. Apabila batangku terbenam dalam bibir faraj Kak Ana aku terus merebahkan badanku ke badan kak Ana Sambil punggungku bergoyang-goyang atas bawah kiri dan kanan....mulut Kak Ana kukucup dan semua erangan kesedapan terbenam dalam mulutku...tangan aku meramas buah dada dan putingnya....aku dapat rasakan suatu cairan panas mula membaluti batangku dan aku yakin Kak Ana sudah klimaks dan aku mempercepatkan dayungan agar aku juga klimaks...namun setelah klimaks,Kak Ana menolak aku...aku fikirkan dia sudah tidak mahukan aku lagi setelah puas dengan adengan tadi tetapi rupanya dugaan aku meleset!kini Kak Ana pula diatas aku sambil menggoyangkan punggungnya kekiri dan kekanan sambil membuat suara manja agar aku cepat klimaks.....aku dapat lihat dengan jelas bagaimana konekku dengan lancar memasuki lembah nikmat Kak Ana....terowong yang selama ini diterokai oleh Abg Murad kini dimajukan oleh aku...satu panorama yang indah dan bunyi yang terhasil dari pertembungan cipap kak Ana dengan pe! haku ibarat muzik yang indah...suara erangan Kak Ana menambahkan kelunakan muzik itu!  Setelah 10 minit proses pilling dilakukan aku mula merasakan ade suatu cairan hangat dalam saluran kencingku!cepat-cepat aku mengeluarkan konekku dan memancutkannya didada Kak Ana sambil diperhatikan olehnya...ternyata wajahnya puas dengan asmara yang baru sahaja dilakukan...aku mula merebahkan tubuhku ke tubuh kak ana sambil berbual dengannya....rupanya selama ini dia memang meminati tubuhku yang tegap dan sasa ini...cuma dia malu untuk meluahkannya pada aku...aku akur aku memang antara saudara lelaki yang tampan dalam keluarga kami....setelah itu kami tertidur sama-sama dalam selimut dan esoknya kami berlagak seolah-olah tiada ape-ape yang berlaku malam tadi. Kini aku mula rasa bersalah pada Abg Murad....aku harap rahsia ini tetap tersimpan demia kerukunan rumahtangga mereka.

Cikgu Norazelin

Cikgu Norazelin adalah seorang guru disebuah sekolah menengah di bandar T. Cikgu Norazelin berumur 24 tahun dan telahpun mendirikan rumahtangga.suaminya berumur 27 tahun dan bekerja sebagai pegawai bank.

Cikgu Norazelin mempunyai bentuk badan yang boleh dikatakan menarik. Buah dadanya pejal dan tajam. Punggungnya pula padat dan lentik. Rambut Cikgu Norazelin adalah separas bahu sahaja.
Cikgu Norazelin selalu memakai baju kurung jarang atau kebaya sutera jarang bila keluar mengajar. Cikgu Norazelin juga bertudung. Apabila berjalan, Cikgu Norazelin suka mengangkat dada dan menongekkan punggungnya. Mereka tinggal di sebuah kawasan perumahan. Inilah antara kisah2 yg terjadi pada Cikgu Norazelin semasa mereka tinggal di kawasan perumahan tersebut.

Kisah 1:
Petang itu setelah pulang dari mengajar, seperti biasa Cikgu Norazelin menunggu suaminya untuk datang menjemputnya pulang kerumah.tiba2 hp Cikgu Norazelin berbunyi.rupanya hari itu suaminya tidak dapat menjemputnya pulang kerana terpaksa bekerja overtime. Terpaksalah Cikgu Norazelin menunggu teksi untuk pulang hari tu.

Sedang Cikgu Norazelin menunggu teksi itu, sebuah van berhenti didepan Cikgu Norazelin. Rupanya pemandu van itu adalah abg mat, jiran sebelah rumah mereka. Abg mat berumur 40 thn dan telah berkahwin serta mempunyai 5 org anak.

"Eh cikgu, nak kemana ni?marilah abg mat tumpangkan" ucap abg mat kepada Cikgu Norazelin.
"Tak apalah abg mat, biar saya tunggu teksi ajer.nanti menyusahkan abg mat pula" balas Cikgu Norazelin.

"Eh susah apanya pula, marilah.lagipun susah nak dapat teksi waktu begini" ucap abg mat lagi.
Cikgu Norazelin pun berfikir sejenak lalu bersetuju menerima pelawaan abg mat.sepanjang perjalanan mereka byk mendiamkan diri sahaja. Cikgu Norazelin lebih suka melihat pemandangan sepanjang jalan.tapi lain pula yg bermain di fikiran abg mat. mata abg mat asyik menjeling ke arah buah dada dan paha Cikgu Norazelin sahaja.

Cikgu Norazelin langsung tidak menyedari perbuatan abg mat itu. Abg mat sebenarnya telah lama mengidamkan tubuh Cikgu Norazelin. Nampaknya hari ini dia bertuah kerana dia akan mendapat tubuh yg telah lama dihajatkanya itu. Kepala abg mat mula memikirkan rancangan jahat untuk meratah tubuh Cikgu Norazelin pada hari itu.

"Hehe, siaplah kau sekejap lagi, aku akan jadikan kau hamba nafsuku" bisik hati abg mat. "cikgu, kita singgah dikedai N kejap yer, sebab org rumah abg mat pesan suruh beli gula" kata abg mat.Cikgu Norazelin hanya menganggukkan kepala bersetuju dengan abg mat.lagi pun dia yg menumpang van abg mat hari tu.apa salahnya fikir Cikgu Norazelin.

"cikgu tunggu sini kejap yer, saya nak pergi beli sekarang".
"Baiklah" jawab cikgu norhayati pendek.

Abg mat sebenarnya bukan turun untuk membeli gula, tetapi membeli pil perangsang untuk melaksanakan rancangan jahatnya pada Cikgu Norazelin. Setelah selesai membeli pil perangsang, abg mat membeli pula 2 botol air oren. Dia memasukkan beberapa biji pil perangsang kedalam air oren untuk Cikgu Norazelin. Abg mat pun kembali semula kedalam van.

"Nah cikgu, minum dulu.gula dah habis pula kat kedai ni.terpaksa kita pergi ke kedai yg jauh sikit tu" ucap abg mat sambil menghulurkan botol air oren yg telah dicampur dengan ubat perangsang itu tadi. Cikgu Norazelin mengambil botol air oren itu sambil mengucapkan terima kasih.memang dia dahaga sejak lama menanti teksi tadi. Air oren didalam botol terus disedut hingga separuh. Abg mat tersenyum sinis bila melihat air oren itu diminum hingga separuh.

Abg mat pasti sekejap lagi dia akan mendapat tubuh Cikgu Norazelin. Abg mat pun meneruskan perjalanan.dia sengaja mengambil jalan pintas melalui ladang kelapasawit kerana jalan itu jarang digunakan oleh orang ramai.nanti mudahlah untukdia mengerjakan tubuh Cikgu Norazelin.

Setelah 5 minit, Cikgu Norazelin mula merasakan badannya panas. Dia merasa kepalanya khayal. Semakin lama semakin kuat perasaan ghairah yg memuncak dalam dirinya. Cikgu Norazelin mula tak senang duduk. Abg mat perasan akan perubahan Cikgu Norazelin. Hatinya melonjak gembira. Cikgu Norazelin merasakan pantatnya telah berair. Seluar dalamnya juga telah dirasakan lembab. Abg mat membelok masuk ke sebuah lorong.

Cikgu Norazelin langsung tidak menyedari dimana dia berada sekarang kerana dirinya telah dikuasai perasaan ghairah yg teramat sangat. Abg mat pun memberhentikan vannya. Dia mengeluarkan perakam video mini dari belakang vannya lalu menekan butang 'record'.

Abg mat terus menjatuhkan tempat duduk Cikgu Norazelin lalu dengan rakusnya menerkam lalu mengulum lidah Cikgu Norazelin. Cikgu Norazelin terkejut dengan perbuatan Abg mat itu, tapi dia sendiri sudah tak berdaya untuk menghalang perbuatan Abg mat terhadap dirinya itu. Hatinya meronta ronta supaya Abg mat menghentikan perbuatannya itu, namun tubuh badannya seakan akan menerima segalanya kerana kesan ubat perangsang yg telah meresap kedalam badannya.

Abg mat terus menghisap lidah Cikgu Norazelin dengan rakus sekali hinggakan meleleh leleh air liur Cikgu Norazelin di celah bibir mereka yang saling bertautan itu. Kedua belah tangan Abg mat meramas ramas buah dada Cikgu Norazelin yang pejal itu dengan semahunya. Memang dia telah lama mengidamkan buah dada Cikgu Norazelin itu.

Cikgu Norazelin merengek rengek lemah apabila buah dadanya dirangsang sebegitu rupa oleh Abg mat. Baju kurung Cikgu Norazelin pun disingkap perlahan oleh Abg mat. Bra Cikgu Norazelin terus ditarik oleh abg mat lalu tersembullah buah dada Cikgu Norazelin yang mekar itu. Abg mat terus mengentel gentel puting cikgu Cikgu Norazelin yang berwarna coklat muda itu. Sebelah digentel, sebelah lagi dihisap, dijilat dan digigit oleh Abg mat.

Cikgu Norazelin merayu agar abg mat menghentikan perbuatannya itu namun langsung tidak diendahkan oleh Abg mat.setelah puas menikmati buah dada Cikgu Norazelin, Abg mat pun menyingkap kain baju kurung Cikgu Norazelin dan melondehkan seluar dalam Cikgu Norazelin yang berwarna putih kebasahan. Jari jari abg mat yg kasar itu terus menjolok2 kedalam lubang pantat Cikgu Norazelin. Semakin kuatlah rengekkan Cikgu Norazelin kedengaran. Mengeliat tubuh Cikgu Norazelin dibuatnya.

Abg mat melajukan jolokkan jarinya ke pantat Cikgu Norazelin. Beberapa ketika kemudian badan Cikgu Norazelin pun mengejang. Cikgu Norazelin telah klimaks. Air dari pantat Cikgu Norazelin begitu banyak hinggakan basah tempat duduk van Abg mat. Air pantat Cikgu Norazelin yang melekat di jari abg mat disuakan kemulut Cikgu Norazelin. Cikgu Norazelin dipaksa menghisap jari Abg mat yg dipenuhi air pantatnya sendiri.

Abg mat pun membuka zip seluarnya, lalu keluarlah batang Abg mat yg hitam lagi gemuk itu. Terkejut Cikgu Norazelin melihat batang Abg mat kerana batang suaminya pun tak sebesar itu. Abg mat terus menarik kepala Cikgu Norazelin dengan kasar lalu disumbatkan batangnya yang tegang itu kedalam mulut.

Cikgu Norazelin terpaksa membuka mulutnya luas2 supaya batang abg mat itu dapat masuk kedalam mulutnya yang kecil comel itu. Cikgu Norazelin dipaksa hisap batang Abg mat yang besar dari hujung hingga ke pangkal. Malah lubang kencing Abg mat yang hancing turut dijilat sehingga bersih.
Setelah 10 minit Cikgu Norazelin melakukan blow-job ke batang Abg mat, Abg mat pun klimaks. 5-6 das pancutan padu air mani Abg mat yang pekat dipancut ke dalam mulut serta muka Cikgu Norazelin. Tersedak Cikgu Norazelin kerana tertelan air mani Abg
mat.

Air mani Abg mat mengalir membasahi tudung cikgu norhayati yg telah senget semasa Cikgu Norazelin tunduk melakukan blow-job itu tadi. Abg mat tersenyum puas kerana telah berjaya menodai kesucian diri Cikgu Norazelin yang telah menjadi isteri orang itu. Abg mat ingin meneruskan lagi perbuatan sumbangnya itu tapi Cikgu Norazelin memujuk kerana hari telah malam.
Abg mat setuju tapi dengan syarat Cikgu Norazelin mesti sedia melayani nafsunya bila bila masa saja. Kalau tidak pita rakaman aksi Cikgu Norazelin sedang menghisap batang Abg mat itu akan diserahkan kepada suaminya. Cikgu Norazelin terpaksa bersetuju dengan syarat Abg mat itu dengan berat hati sekali. Abg mat pun memandu van mereka pulang.

Cikgu Norazelin pula serba salah dengan wajah yang dipenuhi tompokkan air mani Abg mat yang telah kering. Setelah kejadian di ladang kelapa sawit hari itu, Cikgu Norazelin cuba untuk mengelak dari bertemu dengan Abg mat, jirannya itu. Apabila waktu petang, semasa suami cikgu norhayati membasuh kereta, memang Abg mat sengaja datang ke tepi pagar mereka lalu berbual bual dengan suami cikgu norhayati. Melihat kehadiran Abg mat itu, Cikgu Norazelin terus masuk kedalam rumah.
Suami cikgu norhayati tidak mengesyaki apa apa walaupun Abg mat telah berjaya menikmati tubuh gebu isterinya itu. Suatu petang, suami cikgu norhayati menjemput abg mat untuk makan malam dirumah mereka kerana isteri Abg mat pulang ke kampung.yang tinggal hanya abg mat dengan 5 orang anaknya sahaja. Abg mat apa lagi, dengan senang hati menerima pelawaan suami Cikgu Norazelin.

Didalam kepalanya mula memikirkan apa yg bakal dilakukan pada cikgu norhayati dirumah cikgu norhayati sendiri malam nanti.

"abg dah pelawa abg mat untuk makan malam bersama kita malam ni, kesian dia, isteri dia balik kampung, takde org nak masak untuk dia" kata suami Cikgu Norazelin.

Hati Cikgu Norazelin berdebar apabila memikirkan bahawa mereka akan makan semeja malam nanti. Namun begitu hati Cikgu Norazelin lega juga kerana dia memikirkan bahawa suaminya juga ada bersama mereka, takkan Abg mat dapat melakukan apa apa kepadanya.

Malam itu tepat jam 9 malam, Abg mat pun datang dengan 5 orang anaknya. Suami Cikgu Norazelin menyambut mereka dengan gembira tanpa menyedari Abg mat mempunyai niat serong terhadap isterinya itu. Sementara menunggu Cikgu Norazelin menghidangkan makanan, mereka berbual bual dahulu sambil menonton tv. Anak anak Abg mat semuanya kelihatan begitu mesra dengan suami Cikgu Norazelin.

Anak abg mat yg sulung berumur 19 tahun, manakala yg paling kecil sekali berumur 13 tahun.mata abg mat menjeling2 kearah dapur untuk melihat tubuh Cikgu Norazelin. Malam itu Cikgu Norazelin memakai baju kebaya ketat berwarna hijau muda. Cikgu Norazelin juga mengenakan tudung hijau agar padan dengan kebayanya. Wajahnya dihiasi mekap cantik manakala bibirnya merah merekah disalut lipstik.

Abg mat menelan air liur apabila melihat punggung Cikgu Norazelin yang padat disebalik kain kebayanya yang ketat itu. Kelihatan garis seluar dalam Cikgu Norazelin tercetak jelas pada kain kebayanya. Cikgu Norazelin perasan yang mata abg mat selalu memandang kearah buah dada dan juga pantatnya malam itu, tapi Cikgu Norazelin buat tak tahu sahaja kerana dia yakin abg mat takkan berani melakukan apa2 terhadapnya kerana suaminya ada bersama.

Waktu makan pun tiba. Suami Cikgu Norazelin makan sambil berbual mesra dengan abg mat serta anak-anaknya.cikgu norhayati pula lebih banyak mendiamkan diri dari turut serta dalam perbualan mereka. Sedang mereka menikmati makan malam itu, tiba2 anak abg mat yg berumur 13 tahun itu dengan tidak sengaja telah terlanggar gelas minumannya.air yang tertumpah dari gelas itu mengalir lalu mengenai kain kebaya Cikgu Norazelin.

Habis basah kain Cikgu Norazelin terkena air oren. Abg mat segera menunjukkan sikap baiknya pada suami cikgu norhayati dengan meminta maaf berkali kali atas kesalahan anaknnya itu. Suami cikgu norhayati berkata tak mengapalah kerana dia bukan sengaja. Cikgu norhayati pun meminta diri untuk kedapur kerana ingin membersihkan kainnya yg basah itu. Mata Abg mat memerhatikan setiap ayunan punggung Cikgu Norazelin sewaktu Cikgu Norazelin melangkah menuju ke dapur.

"Eh tiba2 perut saya ni buat hal pula, boleh saya gunakan tandas sekejap?" tiba tiba sahaja Abg mat bersuara kepada suami Cikgu Norazelin.

"Boleh, apa salahnya, tandas dibelakang, masuk terus kedapur dan pintu yg paling tepi sekali" balas suami Cikgu Norazelin.

Abg mat terus bangun menuju kedapur dengan rancangannya untuk menjamah tubuh Cikgu Norazelin lagi. Didapur pula, Cikgu Norazelin sedang mengelap kain kebayanya yang telah dibasahi air oren itu. Habis bahagian pahanya bertompok tompok kerana kesan air oren itu. Cikgu Norazelin tidak menyedari yg abg mat telah berdiri dibelakangnya. Dengan tiba tiba tangan abg mat yang kasar itu memeluk Cikgu Norazelin dari belakang sambil meramas ramas buah dada Cikgu Norazelin dengan kuatnya.

Cikgu Norazelin tergamam dengan perbuatan abg mat itu. Cikgu Norazelin membuka mulut untuk menjerit, tapi dengan pantasnya tangan Abg mat mencekup mulut Cikgu Norazelin.

"kalau cikgu nak suami cikgu tahu tentang apa yang telah kita lakukan di ladang hari tu, cikgu jeritlah. Saya tak kisah, yang rugi cikgu, bukan saya, hehehehe..." ugut Abg mat pada telinga Cikgu Norazelin.

"kalau cikgu nak rahsia cikgu selamat, lebih baik cikgu ikut saja cakap saya" kata Abg mat lagi. tangan abg mat terus memerah dan meramas buah dada Cikgu Norazelin. Perlahan lahan Abg mat melepaskan cengkaman tangannya dari mulut Cikgu Norazelin setelah dia yakin cikgu norhayati tidak akan cuba menjerit lagi.

Air mata cikgu norhayati mengalir kerana dia bimbang sekiranya suaminya akan masuk kedapur dan melihat dirinya yg sedang digomoli oleh Abg mat itu.

"Tak guna cikgu menangis, baik cikgu berikan kerjasama, nanti cikgupun akan merasa puas juga" kata Abg mat lagi sambil menekankan batangnya yang telah keras didalam seluarnya itu ke alur punggung Cikgu Norazelin.

Tangan Abg mat kini telah membuka butang atas baju kebaya ketat milik Cikgu Norazelin. Tangannya terus menyusup kedalam bra cikgu norhayati lalu memicit micit puting buah dada Cikgu Norazelin. Cikgu Norazelin menjadi terangsang apabila puting buah dadanya itu dpicit2 kuat oleh Abg mat. Perlahan lahan mulut Cikgu Norazelin mengeluh kenikmatan. Abg mat tersenyum kerana dia tahu Cikgu Norazelin sudah mula memberikan kerjasama kepadanya. Dia juga akan pastikan yang Cikgu Norazelin akan terus menjadi hamba nafsunya.

Sekarang tangan Abg mat telah beralih ke arah pantat Cikgu Norazelin pula. Abg mat menggosok gosok pantat cikgu norhayati dari luar kainnya.semakin lama, semakin laju gosokkan tangan Abg mat. Cikgu Norazelin mula merasakan lubang pantatnya telah mulai basah.

Setelah puas, Abg mat membuka zip kain kebaya ketat cikgu norhayati.zip itu terletak di bahagian punggung. Tangan Abg mat dengan pantas menyusup masuk kedalam kain Cikgu Norazelin lalu mengorek2 lubang pantat Cikgu Norazelin dengan 2 batang jarinya. Diputar-putarkan jarinya itu hingga menyebabkan terangkat angkat punggung Cikgu Norazelin menahan nikmat.

Setelah Abg mat melihat cikgu norhayati hampir klimaks, dia mencabut jarinya lalu membuka zip seluarnya. Abg mat menyuruh cikgu norhayati agar melakukan blow-job lagi ke batangnya itu. Perlahan lahan Cikgu Norazelin yang sudah terlalu ghairah itu melutut didepan Abg mat lalu menghisap batang Abg mat perlahan lahan.

Abg mat mengocok ngocok batangnya kemulut cikgu norhayati. Setelah 10 minit Cikgu Norazelin melakukan blow-job ke batang Abg mat itu, Abg mat pun klimaks.beberapa das pancutan air mani yang dilepaskan oleh Abg mat itu semuanya memasuki mulut Cikgu Norazelin. keranaterlalu banyak air mani abg mat didalam mulut cikgu norhayati, ada yg meleleh keluar melalui rekahan bibir cikgu norhayati itu.>>

"Sekarang cikgu telan semua air nikmat yang telah saya berikan pada cikgu itu" kata Abg
mat. Cikgu Norazelin menggelengkan kepalanya kerana enggan menelan air mani Abg mat yang masin itu. Lantas tangan Abg mat terus mencengkam kedua daging pejal didada Cikgu Norazelin lalu diramas kuat. Puting Cikgu Norazelin digentel dan ditarik sekuat hati. Mengelepar Cikgu Norazelin menahan sakit bercampur ghairah setelah buah dadanya dikerjakan Abg mat.
Terpaksalah Cikgu Norazelin menelan semua air mani Abg mat tu dengan muka yang berkerut menahan loya. Abg mat membetulkan seluarnya lalu mengucup dahi Cikgu Norazelin sambil tersenyum sinis. Abg mat sengaja membiarkan cikgu norhayati tidak mencapai klimaks kerana dia ingin menyiksa hamba nafsunya itu. Abg mat pun keluar ke ruang makan semula dengan wajah yang ceria.

"hah macam mana? dah lega ker?" tanya suami Cikgu Norazelin yang masih belum menghabiskan makan malamnya kerana menunggu Abg mat yg disangkakan ke tandas itu tadi.

"dah.. selesa sekali rasanya" ucap Abg mat.memang dia merasa sangat selesa kerana air maninya yg telah seminggu bertakung itu telah habis disedut oleh Cikgu Norazelin yang cantik itu. Merekapun meneruskan makan malam mereka yang terganggu itu. Cikgu Norazelin setelah membetulkan pakaian serta tudungnnya itu pun keluar ke ruang makan semula dengan wajah yang serba salah. Abg mat hanya tersenyum melihat Cikgu Norazelin. Senyuman penuh rahsia yg hanya diketahui oleh dirinya serta cikgu norhayati sahaja.